Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Epson: Dette er verdens mindste projektor med 20.000 lumen

En ny generation af kompakte og lette 3LCD-projektorer til for eksempel konferencer er på vej fra Epson. Lysstyrken er op til 20.000 lumen.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Topmodellen i en ny serie Epson-projektorer, PU2200U-serien, er ifølge producenten verdens mindste og letteste projektor med en lysstyrke på 20.000 lumen.

PU2200-serien omfatter modeller med en lysstyrke på 13.000, 16.000 og 20.000 lumen. De har alle WUXGA-opløsning (16x10-format med opløsningen 1920 x 1200 pixel) samt HDR. Serien indeholder en lang række funktioner, som udlejnings- og installationssektoren ifølge Epson har stor glæde af, for eksempel kompatibilitet med eksisterende Epson-objektiver. Projektorerne skulle være nemme at integrere i eksisterende infrastrukturer.

Laserprojektorerne er bygget til brug i store auditorier, til arrangementer, konferencer og i konferencelokaler. Strømforbruget er lavere end i tidligere modeller. Den reducerede vægt og størrelse betyder, at projektorerne er nemmere at opbevare, transportere og installere. Dette sparer lagerplads samt arbejds- og leveringsomkostninger, anfører Epson.

Tåler mere end før

To projektorer kan stables for at give dobbelt lyseffekt. Den nye serie har også forbedret støvtæthed. Det hermetisk forseglede optiske system og laserlyskildeenheden forhindrer støvpartikler og giver dermed en bedre holdbarhed end ellers. Både det optiske system og lyskildemodulet er IP5x-certificeret, og Epson bruger et væskekølesystem til at opnå yderligere holdbarhed.

Epsons kraftigste projektorer i den nye serie kan ophænges i loftet i store konferencelokaler. Epsons kraftigste projektorer i den nye serie kan ophænges i loftet i store konferencelokaler.

"Vi glæder os utrolig meget til at løfte sløret for vores nyeste generation af ultralette, kompakte projektorer med høj lumen," udtaler Massimo Pizzocri, vicepræsident for salgs- og marketingafdelingen i Epson, og han tilføjer:

"Jeg er overbevist om, at denne nye 3LCD-displayplatform vil blive branchestandarden for kvalitet og fleksibilitet. Det tager kortere tid at installere den, og forsendelsesomkostningerne er lavere, og så reducerer den miljøpåvirkningen for det vigtige og voksende markedssegment for 20.000 lumen."
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere