Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Første billeder: Volkswagen løfter sløret for elektrisk sedan

Designskitser giver et smugkig på Volkswagen ID. AERO, en elektrisk sedan designet til den øvre middelklasse i Kina.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Volkswagen-mærket ser ind i fremtiden og offentliggør eksklusive designskitser af ID. AERO, den første elektriske sedan designet til det kinesiske marked.

Konceptbilen skal levere fremragende aerodynamik, elegant design og overdådige pladsforhold. Den digitale verdenspremiere på ID. AERO finder sted mandag den 27. juni kl 14:00.

Europæisk model på vej

Med ID. AERO udvider Volkswagen sin ID.-familie med en model i den store firmabilsklasse. Ligesom resten af ID. familien, er også den nye elegante sedan bygget på Volkswagens MEB-platform, der er specifikt udviklet til elbiler Stilmæssigt følger den også det umiskendelige formsprog fra ID. familien. Det gælder for ID. AERO’s eksteriør design, der er præget af en flydende linjeføring. Et særligt træk ved ID. AERO-konceptbilen er den aerodynamiske front og taget, der medvirker til at reducere energiforbruget og øge rækkevidden.

ID.4 var Volkswagens første fuldelektriske verdensbil. ID. AERO bliver den næste. Produktionsversionen af ID. AERO introduceres på det kinesiske bilmarked i anden halvdel af 2023, og den tilsvarende produktionsmodel til det nordamerikanske og europæiske marked vil ligeledes blive præsenteret i 2023. Produktionen af serieversionen af ID. AERO til det europæiske og nordamerikanske bilmarked vil derefter starte op på Volkswagens fabrik i Emden, hvor der også produceres Passat.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere