Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Første billeder: Volkswagen løfter sløret for elektrisk sedan

Designskitser giver et smugkig på Volkswagen ID. AERO, en elektrisk sedan designet til den øvre middelklasse i Kina.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Volkswagen-mærket ser ind i fremtiden og offentliggør eksklusive designskitser af ID. AERO, den første elektriske sedan designet til det kinesiske marked.

Konceptbilen skal levere fremragende aerodynamik, elegant design og overdådige pladsforhold. Den digitale verdenspremiere på ID. AERO finder sted mandag den 27. juni kl 14:00.

Europæisk model på vej

Med ID. AERO udvider Volkswagen sin ID.-familie med en model i den store firmabilsklasse. Ligesom resten af ID. familien, er også den nye elegante sedan bygget på Volkswagens MEB-platform, der er specifikt udviklet til elbiler Stilmæssigt følger den også det umiskendelige formsprog fra ID. familien. Det gælder for ID. AERO’s eksteriør design, der er præget af en flydende linjeføring. Et særligt træk ved ID. AERO-konceptbilen er den aerodynamiske front og taget, der medvirker til at reducere energiforbruget og øge rækkevidden.

ID.4 var Volkswagens første fuldelektriske verdensbil. ID. AERO bliver den næste. Produktionsversionen af ID. AERO introduceres på det kinesiske bilmarked i anden halvdel af 2023, og den tilsvarende produktionsmodel til det nordamerikanske og europæiske marked vil ligeledes blive præsenteret i 2023. Produktionen af serieversionen af ID. AERO til det europæiske og nordamerikanske bilmarked vil derefter starte op på Volkswagens fabrik i Emden, hvor der også produceres Passat.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere