Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nye earbuds tuner lyd og støjreduktion minutiøst til dine ører

Ingen af os hører musik på helt samme måde. Det tager Nura højde for med de nye NuraTrue Pro, som med avanceret kalibrering og ANC giver dig lyd og støjreduktion tunet perfekt til dine ører.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Vi testede for nylig NuraTrue, som er i stand til at løfte lydkvaliteten markant ved at anvende lydkalibrering, der tilpasser musikgengivelsen til den enkelte lytters ører. Læs vores test her:

https://www.altomdata.dk/nuraphone-nuratrue-test-naervaerende-lytteoplevelse/

NuraTrue Pro bygger videre på samme koncept, men tilfører endnu mere smart teknologi. Ikke mindst adaptiv ANC, som tilpasser den aktive dæmpning af støj specifikt til de omgivelser du befinder dig i.

Lyd i studiekvalitet

Lydkalibreringen fungerer efter samme princip som NuraTrue, men i kombination med aptX Lossless-teknologi skal høretelefonerne være i stand til at levere krystalklar hi-res-lyd, når du streamer over mobilen. Samtidig er der adgang til ProEQ, så man selv kan fintune lydgengivelsen efter behag.

Oplevelsen udvides yderligere med ny Spatial Audio teknologi fra Dirac, som gør lydoplevelse stor og omsluttende, som hvis du befandt foran et sæt gode studie-højttalere.

Fire mikrofoner giver, i kombination med bone conduction sensorer, et mere rent signal, således at stemmer står klart, isoleret fra forstyrrende baggrundslyde.

Trådløst opladning og lang batteritid

Batteriæsken kan nu oplades trådløst med hvilken som helst Qi-oplader. Kablet opladning foregår dobbelt så hurtigt som på NuraTrue.

Der er strøm til otte timers musik i de to earbuds og yderligere 24 timer i æsken, så man i alt har 32 timers lytning på en opladning.

NuraTrue Pro kommer i handlen til 359 euro, hvilket svarer til lidt under 2700 danske kroner. De kan forudbestilles på Kickstarter med stor discount, hvis man er tidligt ude.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere