Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Kendt pro-gamer i front for OnePlus

Den professionelle esportsspiller, Karrigan, er, sammen med den danske motocross-stjerne Sara Andersen, i front for OnePlus’ kampagne for tre nye Nord-produkter.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Hvad enten man er motorcrosskører eller professionel gamer, er der altid plads til forbedring – til at skære et par sekunder fra sin bedste tid, til en bedre eksekvering. Det er netop dét, "Never Settle" - Oneplus' motto - handler om, skriver producenten i en pressemeddelelse, hvor de kan afsløre at de seneste produkter vil få hjælp af to fremadstormende atleter til at nå ud i verden.

21-årige Sara Andersen er en af verdens absolut bedste motocross-kørere. Hun er født og opvokset i Ryslinge på Fyn og startede sin karriere, da hun som kun treårig fik sin første crosser. Hun har siden vundet flere titler i Motorcross, EM tre gange og DM fem gange, og har i dag kursen sat mod verdensmesterskaberne. Det er netop denne mentalitet og stærke ambition om at præstere bedre, som passer så godt til OnePlus. ”Jeg er superglad for at kunne arbejde sammen med et brand, der passer så godt til mig og min mentalitet. Ligesom hos OnePlus er Never Settle et mantra, jeg selv har brugt gennem hele min karriere. Jeg vil hele tiden udvikle mig, blive bedre og sætte nye mål, og når jeg en dag vinder VM, så er mit mål at vinde VM igen” siger Sara Andersen.

I en helt anden boldgade finder vi den professionelle esportsspiller, Karrigan, med det borgerlige navn Finn Andersen. Karrigan blev introduceret til Counter-Strike tilbage i 2001 gennem sin bror. Få år senere i 2006 og 2007 begyndte han at konkurrere på et mere professionelt plan og i 2012 sluttede han sig til det første rigtige professionelle hold, da han blev en del af fnatic. Gennem årene har Karrigan, som en af de få spillere, skiftet hold flere gange og været med til at opbygge disse til de bedste i verden, men repræsenterer i dag FaZe Clan, hvor han var med til at vinde sin og holdets første CS:GO major under PGL Major Antwerp i maj 2022. Også for Pro-gameren er mobilproducentens mantra noget, der ligger hjertet nært.

”Jeg skulle ikke tænke længe over, om jeg ville være frontfigur for den nye OnePlus Nord-kampagne, da både brandet og Never Setttle-mentaliteten passer godt til min dagligdag og mit professionelle virke som CS:GO-spiller. At nå til tops i et så konkurrencepræget miljø kræver vedholdenhed, gåpåmod og en årelang iver. Havde det ikke været for min stædighed og mit brændende behov for at bevise, at Counter-Strike var min sti, havde jeg ikke befundet mig allerøverst på verdensranglisten den dag i dag,” siger Karrigan.

Indbegrebet af Never Settle

Hos OnePlus er man glade for samarbejdet, der både er med til at styrke og markere dansk motorcross samt esport på den store scene, men også på elegant vis illustrerer, hvad Never Settle egentlig handler om.

”Vi er glade for at have fundet nogle stærke danske profiler til at stå i front for vores nye kampagne for Nord-serien, der netop udspringer af Never Settle-mantraet. De nye produkter i Nord-serien, OnePlus Nord 2T, OnePlus Nord CE 2 Lite og OnePlus Nord Buds, er vores bud på Flagship Killer produkter i mellemklassen, hvor vi hele tiden skubber barren og yder lidt ekstra, for at komme så tæt på flagskibsprodukter som muligt men til en pris, som folk har råd og lyst til at betale. Samarbejdet med Sara og Karrigan går derfor op i en højere enhed og vi håber at kunne lave flere spændende ting med de to i fremtiden,” siger OnePlus’ danske marketingdirektør, Marie Dam Feldborg”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere