Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Helt ny serie af designerlys fra Philips Hue

De nye Philips Hue Lightguide inkluderer et udvalg af pærer i moderne stil, der fås i tre karakteristiske former. De kommer en ny gradient lightsstrip specielt designet til pc-skærme.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Lightguide-pærerne har et indvendigt rør, der kan lyse i enhver farve, og en reflekterende blank finish, der skinner smukt.

De kan fungere som en lampe i sig selv. De kan bruges med en specialdesignet ledning beklædt med stof, som sælges separat og findes i sort eller hvid.

Philips Hue Filament (E14) kommer nu i White ambiance version, hvilket gør det muligt at vælge mellem tusindvis af nuancer af dæmpbart, varmt til køligt hvidt lys.

Nye produkter og app-funktioner

Sammen med de den nye Lightguide-serie kommer den nye Philips Hue Play gradient lightstrip til pc. Lightstrippen har gradient lys og kan dermed vise flere farver lys på samme tid. Hver farve flyder naturligt ind i den næste. Play-gradient-lightstrip til pc reagerer på handlingen på skærmen og blinker, lyser op og dæmper, hvilket giver en federe spiloplevelse. Lightstrippen fastgøres bag på skærmen med de medfølgende beslag og skaber en lækker lyseffekt, når skærmen placeres tæt på en væg. Lightstrippen kan både monteres på lige og buede skærme og kommer i tre forskellige størrelser - en 24/27-tommer og en 32/34-tommer version til setups med en skærm og en længere lightstrip designet til et setup bestående af tre 24/27-tommer skærme.

For at give en fordybende spiloplevelse er Philips Hue og CORSAIR gået sammen om at give dig den ultimative spilopsætning og gøre dit spil mere levende med lys. Du kan bruge CORSAIR iCUE til at lave Philips Hue scener og synkronisere det med dit CORSAIR RGB-gamingudstyr for at skabe den perfekte spilatmosfære. Dette er tilgængeligt nu.

For at gøre det enkelt at opsætte dit underholdningsområde, uanset om du spiller eller ser fjernsyn, vil den nuværende Sync Box-app blive slået sammen med Hue-appen i 4. kvartal 2022. Tilføjelsen af Philips Hue Sync-appen i Philips Hue-appen betyder brugere kan starte og fuldføre deres fulde underholdningsflow ét sted i Hue-appen. Hue-appen er det nye sted at skabe underholdningsområder, konfigurere sync boxen, styre den eller aktivere funktioner såsom stemme- og IR-styring. Philips Hue Sync-appen - vil blive udfaset fra app stores.

Philips Hue gør synkronisering af lys med musik tilgængelig på flere enheder. Nu kan du fordybe dig i musik ved at synkronisere dine Philips Hue-lys med dine yndlingssange på enhver Samsung Galaxy-smartphone med Philips Hue + SmartThings musiksynkronisering. Hvis du bruger en Galaxy-telefon eller -tablet, skal du bruge Light Sync-funktionen i Samsungs SmartThings-app til at forbinde dine smarte lys. Når du opdaterer SmartThings-appen, vil SmartThings aktivere Hue-synkronisering. Dette er en nem måde at synkronisere dit lys og din musik fra de fleste streamingtjenester på din mobilenhed. Funktionen er tilgængelig primo september 2022.

Ro i sindet, når du er væk hjemmefra

Den nye Philips Hue Mimic funktion i Hue-appen får det til at se ud som om, nogen altid er hjemme. Mimic funktionen beskytter dit hjem med lys og hjælper med at give dig ro i sindet, når du er væk. Automatiseringen tænder og slukker dine lys automatisk på tidspunkter, hvor du normalt bruger dem, og i de rum, du vælger. Du kan vælge, hvilke lys du vil automatisere og om lysene skal tænde eller slukke kontinuerligt i dagtimerne eller kun, når det er mørkt udenfor. Funktionen kommer i begyndelsen af september.

Priser og tilgængelighed

Philips Hue Lightguide pærer (fra Q4 2022) 639-749kr
Philips Hue Lightguide ledning i sort eller hvid (fra Q4 2022) 379 kr
Philips Hue White ambiance Filament E14 pære (fra 13. september) 1stk 339 kr, 2 stk 489 kr
Philips Hue Play gradient lightstrip til PC (fra 13. september)
24/27-tommer: 1.129 kr
32/34-tommer: 1.279 kr
3 screen 24/27-tommer: 1.949 kr
Philips Hue Play gradient lightstrip til PC starter kit (fra 13. september)
24/27-tommer: 1.499 kr
32/34-tommer: 1.649 kr
3 skærme 24/27-tommer: 2.249 kr
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere