Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Sony lancerer prisstærk mikrofon til studieoptagelse

Den nye C-80-mikrofon er en entry level-mikrofon, der er bygget på teknologier fra Sonys serie af professionelle mikrofoner.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Sony har netop lanceret C-80-mikrofonen, der er skabt til studieoptagelse. Mikrofonen er en envejs-kondensatormikrofon, der er ideel til vokal- og stemmeoptagelser, instrumentaloptagelse, vlogging og podcasting. Enheden er bygget på teknologien fra Sonys anerkendte C-800G- og C-100-mikrofoner, der gør højkvalitetslyd tilgængelig for en bredere målgruppe.

Nøglefunktioner i C-80:

• C-80 kommer med nogle af de vigtigste funktioner fra Sonys andre mikrofoner – både mikrofonkapslen, der kendes fra C-100, samt huskonstruktionen af to metaller, der anvendes i C-800G.
• Dobbelt membrankonfiguration undertrykker lydændringer med afstand (nærhedseffekt) og giver mere stabilitet i vokaloptagelsesprocessen.
• Noise Elimination Construction-funktionen, der er udviklet til C-800G og C-100, forhindrer akustiske vibrationer i mikrofonhuset, hvilket resulterer i lav støj og helt klar lyd.

Lydegenskaber i C-80:

• Et stramt og rigt mellemtoneområde giver en vokallyd med en klarhed og tilstedeværelse, hvilket gør det muligt for vokaler at skille sig ud - selv når de blandes med andre instrumentallyde.
• Realistisk gengivelse af hvert instruments egenskaber, f.eks. lyden af guitarstrenge og guitarkroppens resonans.
• Naturlige og tydelige vokaloptagelser, der opnås ved at undertrykke lave, rungende frekvenser og støj, når du befinder dig tæt på mikrofonen.

"Den nye C-80-mikrofon trækker på en række fantastiske funktioner fra vores professionelle serie og giver brugerne en entry level-model, der samler alle de avancerede professionelle funktioner," fortæller James Leach, der Category Head i Sony Europe, og fortsætter: "Takket være en uovertruffen lydkvalitet og gennemtænkt konstruktion er C-80 en fantastisk tilføjelse til enhver lydentusiasts mikrofonsamling - og et perfekt supplement til Sonys serie af professionelle lydteknologier."

Pris og tilgængelighed

C-80 bliver tilgængelig fra november 2022. Prisen bliver tilgængelig på et senere tidspunkt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud & Enterprise Architecture

Blive klogere på cloud i en virkelighed, hvor selv de mest stringente it-landskaber har det med at knopskyde over tid. Ny services, nye teknologiske muligheder og stigende interne forventninger gør, at data, processer og applikationer ofte er fordelt ud over flere leverandører og leverancemodeller.

14. december 2022 | Læs mere


People Tech 2022 – der hvor HR møder IT

People Tech 2022 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger til HR-branchen. Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk. Bliv inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR.

15. december 2022 | Læs mere


Velkommen til IAM Festival 2023

Den 19. januar slår ICY Security dørene op til IAM Festival 2023. Her kan du bl.a. møde Chris Nørregaard, der sammen med sit team i Kolding Kommune har lagt fundamentet til et nyt IGA-hus. Katja Schou Hansen fortæller om den IAM-rejse, som Tryg Forsikring har været på og fortsat har store forventninger til.

19. januar 2023 | Læs mere