Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: OnePlus Supervooc 80W Car Charger: En strømkanon til bilen

Hvis du vil oplade Android-mobilen hurtigt i din bil, så er det denne biloplader, du skal overveje.

Af Redaktionen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Der nytter ikke meget at sætte sin mobil til opladning i bilen, hvis den kun lader med 5 W. Mange af de nyere Android-mobiler giver mulighed for at oplade lynhurtigt, og derfor er det ærgerligt, at man ikke kan udnytte tiden bag rattet til at få fyldt mobilen op.

Med OnePlus’ nye biloplader er der mulighed for at få betydeligt mere tryk på. Opladeren, der stikkes i bilens 12V ”cigartænder”, leverer op til 80 W. Det betyder, at opladeren kan give en mobil som OnePlus’ eget flagskib OnePlus 10 Pro maksimal power – på en halv times tid er den fuldt ladet op.

Udnyt det høje output

Uanset hvilken mobil du har, vil du kunne udnytte det høje output. Mobilen vil kunne trække det maksimale, den er skabt til, op til de 80 W.

Der er to udgange, en USB-C og en USB-A. Pudsigt nok er det kun USB-A-udgangen, der kan levere 80 W. USB-C-udgangen leverer maks. 30 W. Bruger du dem samtidig, får du 63 W.

OnePlus-opladeren kan være et nyttigt stykke tilbehør; dog skal behovet for at oplade hurtigt være pænt højt, hvis man skal forsvare at slippe de 499 kroner, den koster.

Samlet vurdering: 4/6