Artikel top billede

Unity trækker i land efter voldsomme reaktioner fra udviklere over kommende prisstigninger: "Vi hører jer. Vi undskylder"

Det faldt ikke i god jord blandt spiludviklere, da Unity ville indføre et nyt gebyr for installationer. Nu trækker Unity i land.

For nylig annoncerede spiludviklingsplatformen Unity et nyt gebyr, hvor det ville koste penge for de udviklere, der benytter platformen, hver gang deres spil bliver downloadet.

Dette førte til vrede og harme i udviklermiljøet.

Nu trækker Unity i land og vil ændre de nye politikker.

"Vi hører jer. Vi undskylder for den forvirring og angst, som runtime-politikken, vi annoncerede i tirsdags, forårsagede."

"Vi lytter og taler med vores teammedlemmer, samfund, kunder og partnere og vil foretage ændringer i politikken. Vi deler en opdatering om et par dage. Tak for din ærlige og kritiske feedback," skriver Unity på det sociale medie X, tidligere kendt som Twitter.

Det fremgår endnu ikke, hvilket ændringer der vil ske.

Men Bloomberg erfarer, at der bliver tale om et loft over gebyret i forhold til spillets omsætning.

"Under den foreløbige nye plan vil Unity begrænse gebyrer til 4 procent af et spils omsætning for kunder, der tjener over 1 million dollars, og sagde, at installationer, der tælles for at nå tærsklen, ikke vil have tilbagevirkende kraft," skrev Bloomberg-reporter Jason Schreier.