Gem links online på fem smarte måder

Hvis du gemmer links under foretrukne i din browser, er du bundet til computeren, hvis du skal bruge et af dem. Men der findes et væld af online bookmarking websider, hvor du kan gemme de links, du finder, og bagefter se dem fra en hvilken som helst computer med adgang til nettet. Her er fem forslag.

Det er nemt og hurtigt at gemme links under foretrukne i browseren. Men det kan hurtigt blive lidt uoverskueligt med mange links, og så har du dem kun på computeren derhjemme og ikke andre steder.

Men heldigvis findes der flere bookmarking sider på internettet, hvor man kan gemme sine yndlings urls. På den måde kan man både gemme og se sine links, uanset hvilken computer man sidder ved. Som en ekstra bonus går de ikke tabt, hvis din computer står af.

Siderne har forskellige muligheder, og man kan blandt andet dele og diskutere sine links med andre. Her er fem sider til dine links.

Ma.gnolia kan du gemme og dele dine links. Du kan se, hvad andre kan lide at kigge på og blive inspireret af det. Layoutet er flot og indbydende, og du kan få en genvejsknap fra Firefox og Explorer til Ma.gnolia, så det går hurtigere med at gemme et link.

Simpy kan virke lidt uoverskuelig trods et enkelt design. Du kan følge de seneste bookmarks, der bliver lagt på siden af alle brugere, og du kan naturligvis oprette dine egne. Du kan også tagge links og oprette grupper. For Firefox-brugere er det muligt at få Simpy som add-on.

del.icio.us er også en enkel, men meget populær og benyttet side. Gem dine links, tag dem, del dem med andre og se hvad andre gemmer af spændende sider. Det er nemt og hurtigt, og man kan få add-ons til Firefox og Explorer.

Furl giver dig et arkiv på fem gigabyte, hvor du kan gemme dine links. Du kan også sende et nyhedsbrev ud med dine links, bruge RSS, have "furlmates" og abonnere på andres links. Der er en Furl toolbar til Firefox og Explorer.

Femte og sidste bud – i denne omgang - på en side er Blinklist.
Her kan du gemme dine links og vælge, om andre skal kunne se dem, eller om de skal være private. Tag dem og søg efter emnet – ganske enkelt.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere