Tordnende kritik af ERP-leverandørerne med sammenligninger med det vilde vesten hører til i en fjern fortid. Sådan lyder det fra Scales-direktør Hasse Bergman, der har været i branchen i mere end 20 år.
17. januar 2018 kl. 11.40 | læs »
Annonce:

Erik Damgaard-selskabet NPinvestor bliver onsdag noteret på minibørsen First North efter et længere og noget broget tilløb.
17. januar 2018 kl. 09.59 | læs »1
Meltdown og Spectre har ramt computere fra stort set alle producenter. Computerworld har samlet firmware-opdateringerne fra de største leverandører.
17. januar 2018 kl. 09.30 | læs »Live fra Retten i Glostrup: Retsmøderne i bestikkelsessagen fortsætter efter afsløringen om, at de tiltalte og forsvarsadvokaterne ikke har fået udleveret tusindvis af mails, der kan indeholde væsentlige informationer i sagen.
17. januar 2018 kl. 09.02 | læs »2
Flere og flere stater overvejer at regulere kryptovalutaer, og det påvirker bitcoin-kursen.
17. januar 2018 kl. 08.15 | læs »Det vil tage adskillige år før, at A.P Møller-Mørsk og IBM's nye blockchain-platform har opbygget det nødvendige økosystem.
17. januar 2018 kl. 07.42 | læs »It-koncernen Combitech åbner i Danmark. 11 millioner kroner til Dixa. Apple betaler kæmpe skatteregning i Storbritannien. TDC-aktien på højeste niveau i halvandet år. Tesla halter langt bagefter på udvikling af selvkørende biler
17. januar 2018 kl. 06.21 | læs »HP’s Surface-klon overgår på mange punkter originalen fra Microsoft, men den er ikke uden fejl
16. januar 2018 kl. 15.40 | læs »1
Et nyt joint-venture mellem Mærsk og IBM skal digitalisere verdenshandlen gennem brug af blockchain-teknologien.
16. januar 2018 kl. 14.32 | læs »Mellem jul og nytår blev kodeord i en lang række offentlige it-systemer pludselig nulstillet, uden at brugerne fik det at vide først. Ifølge Moderniseringsstyrelsen er det afgørende for statens sikkerhed, at ingen får at vide hvorfor.
16. januar 2018 kl. 14.20 | læs »AWS er den største cloud-leverandør, men i øjeblikket sker der noget interessant hos Microsoft.
16. januar 2018 kl. 13.48 | læs »6
Fire Uber-chauffører skal til lommerne og må betale store bøder for brud på taxiloven. En enkelt chauffør er blev idømt en bøde på knap en halv million kroner.
16. januar 2018 kl. 13.10 | læs »Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett Packard Enterprise ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hør historien om Apples datacenter i Viborg og få indsigt i GDPR-compliance i forbindelse med hosting og storage

Valget af storage-løsning er blevet et strategisk valg, der skal passes ind i virksomhedens overordnede mål og planer. På denne konference får du overblik over de væsentligste problemstillinger og indblik i nogle af de nyeste løsninger inden for moderne datacenter-drift, cloud-løsninger, serverum, drifts-modeller og it-sikkerhed.

18. januar 2018 | Læs mere


Dell EMC Integrated Data Protection Appliance (IDPA)

Effektiv databeskyttelse er ikke let at nå med mange af nutidens løsninger, hvor der ofte er kompleksitet i opsætningen eller behovet for at styre flere punktløsninger til forskellige applikationer, platforme eller datasiloer. På seminaret præsenteres du for løsninger designet til at hjælpe virksomheder med at imødegå disse udfordringer for databeskyttelse

18. januar 2018 | Læs mere


It-sikkerhed 2018: Dit forsvar mod nye digitale trusler

Trusselsbilledet ændrer sig hele tiden. Flere end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb, og hackerne finder konstant nye veje ind i virksomhedernes systemer. Kom og bliv opdateret på den aktuelle sikkerhedssituation. Vi går i dybden med de nyeste tendenser inden for it-kriminalitet, og når dagen er omme, er du klædt på til at styrke din virksomheds digitale selvforsvar.

23. januar 2018 | Læs mere

Computerworld
Atea-dom bliver flere måneder forsinket efter kæmpefund af materiale: "Jeg er rystet over, hvad der foregår"
Dommen i Atea-sagen er flere måneder væk. Retten i Glostrup skulle have taget stilling til skyldsspørgsmålet i begyndelsen af februar, men enorme mængder nyt sagsmateriale får sagen til at trække ud. Nu er flere weekender inddraget til retsmøder de kommende måneder.
CIO
Opråb til ERP-leverandørerne: Stram op - I opfører jer uanstændigt
Klumme: Hvorfor kan ERP-projekter ikke leveres til fastpris ligesom andre systemer? Hvordan kan ERP-leverandørerne slippe afsted med at opføre sig uanstændigt? ERP-leverandørerne har et alvorligt problem og er nødt til at gøre det bedre. Se nogle af mine vilde eksempler fra den danske it-branche her.
Job & Karriere
Dansk it-virksomhed indførte fire-dages arbejdsuge: I dag er sygefraværet rekord-lavt og direktøren har tabt sig 13 kilo
Interview: Great Place To Work kategori-vinderen IIH Nordic har indført en fire-dages arbejdsuge og taget et opgør med forstyrrende storrums-kontorer og en frustrerende mailkultur. I dag er medarbejderne gladere end nogensinde før.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.