Artikel top billede

Både Move og Kinect storsælger

Sony og Microsoft har åbenbart ramt en guldåre.

Det ser ud til at både Sony og Microsoft har ramt rigtigt med deres satsning på bevægelsesstyring til spilkonsoller. Sony kom først med sin Move til PlayStation 3, der blev lanceret i september, og den er solgt i 4,1 millioner eksemplarer i de første to måneder.

Det fortæller Sony, som samtidig tilføjer at tallet kun repræsenterer antallet af enheder der er solgt til forhandlere rundt omkring i verden. Det vides altså ikke hvor mange enheder der rent faktisk er solgt til forbrugerne og hvor mange der stadig ligger på hylderne rundt omkring.

Sony fortæller også, at 75 procent af de solgte PlayStation Move-controllere er leveret i bundles – hvor controlleren altså kombineres med en ny konsol eller spilpakke.

Microsoft fortæller, at der nu er solgt 2,5 millioner Kinect-enheder til Xbox 360. Kinect blev først lanceret i november, så dette salg er sket i løbet af mindre end en måned. Microsoft forventer at sælge mindst fem millioner Kinect-enheder i hele julesæsonen.

Tallet skal sammenlignes med, at der er solgt 44,6 mio. Xbox 360-konsoller på verdensplan. Så hver tiende Xbox 360 vil altså snart være udstyret med Kinect. Sony har solgt 41,6 millioner eksemplarer af PS3.

Den billigere Nintendo Wii, som allerede fra starten har haft en bevægelsesfølsom controller, er solgt i 75 millioner eksemplarer.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere