Danske producenter klar med flade fjernsyn

De danske elektronik-producenter Amitech og Eyegonomic er begge klar med nye LCD-tv-modeller.

LCD-skærmen har allerede gået sin sejrsgang på pc-markedet og står nu også til at afløse det traditionelle katoderørs-fjernsyn. Den danske producent Amitech har netop lanceret sin første LCD-tv-modeller på 17 og 19 tommer og er snart klar med en større plasma-skærm med indbygget tv-tuner. En stribe andre modeller ventes at følge i løbet af det næste halve år.

»Vi forventer, at andelen af solgte fladskærms tv overhaler andelen af traditionelle tv-apparater inden for de næste tre år. En sådan vækst er i sig selv interesseant for Amitech som producent af underholdnings-elektronik til hjemmet,« siger Lars H. Bjerg, adm. direktør for Amitech.

Det danske firma forventer, at flade fjernsyn vil udgøre 60 pct. af omsætningen inden for det nyoprettede forretningsområde eHome i løbet af en treårig periode.

I næste måned lancerer et andet dansk firma, Eyegonomic, en ny serie af LCD-tv-apparater. De to første modeller måler henholdsvis 22 og 32 tommer og skal sælges for 2.295 og 4.295 euro uden moms.

Eyegonomic har brugt særligt anti-reflekterende glas i sine nye skærme, som har et kontrastforhold på 500:1 og en lysstyrke på 450 candela/m2.

Det er også muligt at anvende den sædvanlige pc-fladskærm som fjernsyn. Eyegonomic har introduceret en ny separat tv-tunerboks, Eyebox, som kan kobles til enhver LCD- eller plasmaskærm. Prisen for boksen er 295 euro uden moms.
Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Computerworld A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 1

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

02. juni 2020 | Læs mere


Digitalt event: Få mere ud af Dynamics 365 - Del 2

En formiddag med fokus på Microsoft Dynamics 365. Bliv klogere på de nye muligheder og få inspiration til, hvordan du får endnu mere forretningsmæssig værdi med Microsoft's cloud-baserede forretningsapplikationer.

03. juni 2020 | Læs mere


Online webinar: Automatisering i dit datacenter – deltag og se hvordan!

Den der ikke automatiserer, repeterer hver gang. Med Ansible Tower får du dokumenteret og versioneret infrastrukturen, og du får mulighed for at lave udviklings- og testmiljøer. Se hvordan du gør i praksis.

03. juni 2020 | Læs mere


Premium
Her er forårets mest lovende computere
2020 er en lovende årgang, når det gælder bærbare maskiner. Overraskende mange af dem er endda velegnede til de fleksible arbejdspladser, som corona-pandemien dikterer.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
10 spændende lederstillinger, som er ledige netop nu
Der er stadigvæk mange ledige it-job. Vi har fundet en række spændende lederstillinger, som du kan søge med det samme.
White paper
Sådan skaber du mere effektive forretningsprocesser med automatisering
Virksomheder skal kunne håndtere enorme mængder af data, hvilket har affødt et behov for smartere og mere effektive løsninger til håndtering af de daglige, ensformige og rutineprægede processer. Hvor disse opgaver tidligere kunne klares via manuel arbejdskraft, kalder markedets udvikling og efterspørgsel nu i højere grad på automatiserede alternativer. Og det er netop her, at process mining kommer ind i billedet som et operativt værktøj til at kunne maksimere procesautomatiseringernes samlede effekt og afkast – gennem visualisering og analyse af dit komplekse dataflow. I dette whitepaper kan du lære om koblingen mellem procesoptimering og process mining – et intelligent optimeringsværktøj, der giver dig mulighed for at spore og visualisere dine data, så de bliver analyserbare og kan udnyttes til procesoptimering og til at eliminere dine digitale omveje.