Webfirma ansætter kun nøgne udviklere

Et britisk it-hus ansætter kun naturister.

Uanset hvor god en sælger eller udvikler du er, så kan du godt glemme at søge job hos det engelske Nude House. It-firmaet ansætter nemlig i øjeblikket kun efter to kriterier: Du skal være kvinde, og du skal lide at være nøgen.

Det lyder som en forsinket aprilsnar, men den skulle være god nok.

Det britiske udviklerfirma Nude House ansætter kun naturister. Det vil sige, at dine kommende kollegaer på kontoret møder påklædt men tilbringer hele arbejdsdagen som Gud skabte dem.

Firmaet har fået hele verdens bevågenhed, siden direktør Chris Taylor opslog en jobannonce på Craiglist i sidste uge. Han påstår, at det er det første firma i verden, der giver naturister frihed til at lunte nøgen omkring i arbejdstiden, og samtidigt betaler dem en sund hyre.

Craiglist har efterfølgende fjernet annoncen, men den 63-årige direktør fastholder sit tilbud og siger i et interview med Sydney Morning Herald, at der ikke ligger nogen mandschauvinistiske bagtanker i, at han kun søger kvinder. Han vil bare gerne skabe balance i firmaet.

'Vi har allerede et par mandlige ansatte og en enkelt kvinde, så vi leder efter flere kvinder for at skabe balance i regnskabet."

Ifølge direktøren har han allerede fået syv jobansøgninger fra kvinder.
 

Det handler ikke om sex

Firmaets hovedprodukt er programmet ''Move Your Mouse'', der gør det muligt at lægge ekstra informationer på billeder på nettet. Det lyder ikke som den mest teknisk krævende stilling, og ifølge jobopslaget skal man også bare være i stand til at "forstå nettet og være i stand til at designe hjemmesider".

Hvis man føler sig fristet til at videreudvikle "Move Your Mouse", men helst vil beholde tøjet på, så bør man sende en ansøgning til firmaets påklædte alternativ: Songbird.

For Chris Taylor gider ikke ansætte folk, der bare kommer på arbejde for at beglo det modsatte køn.

''Vi prøver hårdt på at sortere de folk fra, som bare kommer for at kigge på nøgne drenge eller piger, eller de folk, der bare vil have sex, for det er slet ikke det, som naturisme handler om," siger Chris Taylor, der selv er naturist gennem 20 år.

"Sex er ikke noget, vi opfordrer til eller overvejer. Vi forsøger blot at skabe nogle rammer, hvor man kan være naturist blandt andre naturister. Vores kunder aner heller ikke, at vores ansatte er nøgne," siger Taylor, hvilket må være en sandhed med modifikationer, efter at historien er blevet spredt til alverdens medier. 

Hos The Register, der også har bragt historien om Naked House, gør en del læsere sig morsomme over konceptet og spørger for eksempel, om man skal være fint klædt på til jobsamtalen eller bare være "veltrimmet".




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere