Nyt B&O fjernsyn til 800.000 kroner

B&O satser benhårdt på, at de rige ikke er i finanskrise. Struervirksomhedens nye fjernsyn koster 800.000 kroner. Til gengæld er det 103 tommer og kun 18 sekunder om at tænde.



Hvis man ikke ved, hvad man skal bruge en lille million til, så er B&O klar med et bud. Deres nyeste plasma fjernsyn koster 800.000 kroner. Men så følger der også en fod, der kan dreje med. Hvis man vil nøjes med at hænge det på væggen, så slipper man med 650.000 kroner, oplyser B&Os informationschef til Børsen. Det er dog uklart om det er med eller uden moms.

Det er dog intet under, at foden koster 150.000 kroner i sig selv. Den kan nemlig både vippe og dreje og hæve og sænke.

På trods af, at B&O er midt i en omfattende krise, der har ført til en udvidelse af antallet af aktier for at skaffe penge, så betragter Struer-folkene sig stadig som leder af verdensmarkedet.

"BeoVision 4 er ikke kun et fremragende luksusfjernsyn, det er også et fuldkomment unikt koncept. Det sender et stærkt brand-signal og cementerer Bang & Olufsens position som den førende audio-video-producent på verdensmarkedet," fortæller adm. direktør Karl Kristian Hvidt Nielsen i en pressemeddelelse.

Når fjernsynet er slukket, sænker standen det ned mod gulvet, så det ikke virker så voldsomt i stuen. Når man tænder det igen starter en kædereaktion af begivenheder. Først bliver skærmen hævet til den ønskede højde, samtidig kommer en centerhøjtaler til syne under skærmen og til sidst går tæppet til side på skærmen, så man kan se hvad Aftenshowet byder på. Det hele tager kun 18 sekunder, fremhæver B&O. Det modsatte sker, når man er færdig med at se Søren Ryges oplevelser i haven.

Man kan tilslutte 14 BeoLab højttalere til fjernsynet. Det er en lille ekstra udgift på 350.000 kroner.

Tekniske specifkationer
# Full HD-skærm (1920 × 1080) og integreret DVB-HD-modul, som kan modtage digitale programmer i MPEG2- og MPEG4-format i High Definition-kvalitet.
# Den anerkendte videoplatform BeoSystem 3.
# Betjenes af Beo5, som konfigureres individuelt til brugeren.
# Motordrejestand, som løfter, drejer og vipper skærmen.
# Skræddersyet BeoLab 10 højttaler med patenteret Acoustic Lens Technology, som håndterer retningsvirkning og spredning af diskanten, så den oprindelige klang gengives så nøjagtigt som muligt - i ét stort sweet spot, som fylder hele rummet.
# Advanced Surround Sound.
# Automatic Colour Management, en patenteret Bang & Olufsen teknologi, justerer plasmaskærmens farvetemperatur for at kompensere for den ældning, der gør billedet mere og mere gulligt.
# Automatic Picture Control, som automatisk overvåger lysforholdene i rummet og tilpasser billedet derefter.
# VisionClear, en række avancerede teknologier, som justerer billedet løbende, så det hele tiden fremstår optimalt.
# Antirefleksbehandlet højkontrastskærm, som er skabt til at gøre selv almindelige dagsudsendelser til en både behagelig og knivskarp oplevelse.
# Elektroniske gardiner, som er en Bang & Olufsen specialitet, der giver en unik biografstemning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere