Artikel top billede

Facebook belønner hackere

Find et sikkerhedshul hos Facebook og få en kontant belønning.

Sidste år kunne ComON fortælle om en 12-årig dreng som fik 3.000 dollar for opdagelsen af et sikkerhedshul i Mozilla Firefox. Faktisk har Mozilla tilbudt penge for sikkerhedshuller lige siden 2004. Nu er det så Facebook, der lover penge til alle som finder en hidtil ukendt sårbarhed i det sociale netværk.

Facebook har oprettet en webside for det, som man kalder ”sikkerhedsforskere”. Her opfordrer Facebook til at melde alle sikkerhedshuller til firmaet inden man går ud til offentligheden med informationerne – og samtidig lokker Facebook med en standardpræmie på 500 dollar, der kan blive større i enkelte tilfælde.

For at få pengene kræves at man er den første til at melde den pågældende fejl og at der er tale om et problem, som kan kompromittere brugerdata på Facebook.

Samtidig opfordrer Facebook sikkerhedsforskere til at undgå at forstyrre tjenesten eller ødelægge data under deres ”test” for mulige sårbarheder. Desuden skal informationerne behandles på en ansvarlig måde.

Facebook vil ikke udbetale penge for fejl i tredjeparts-applikationer eller denial-of-service sårbarheder.

Google har et lignende Security Bug Bounty Program, som lokker med præmier på helt op til 3.133 dollar for sikkerhedshuller i næsten alle Google-tjenester og webapplikationer.

Her er betingelserne stort set de samme som hos Facebook. Google vil heller ikke betale for angreb på firmaets infrastruktur, denial of service-angreb, fejl i teknologier som firmaet har købt for nyligt, social engineering eller fysiske angreb.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Premium
Den store app-bombe fra Microsoft og Amazon: Tilbyder Android-apps i Windows 11
Alt om Windows 11: Et uventet samarbejde mellem de to største cloud-giganter bringer nu millionvis af apps til Windows-økosystemet.
Computerworld
I aften går det løs: Windows 11 slippes løs – følg med her
Det er intet mindre end 'årtiets opdatering', som Microsoft forventes at løfte sløret for senere på dagen.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Nu bliver det personligt: Social messaging indtager support og kundeservice
Kunder foretrækker i stigende grad at kommunikere med virksomheder på samme kanaler som de bruger i samtaler med deres venner.