Artikel top billede

Kontant belønning til hackere

Facebook har allerede udbetalt mere end 200.000 kroner for fundne sikkerhedshuller.

I starten af august søsatte Facebook et nyt initiativ hvor man kan få en kontant belønning for at finde og melde sikkerhedshuller i det sociale netværk. Nu fortæller Facebook-sikkerhedschef Joe Sullivan at man allerede har udbetalt 40.000 dollar eller mere end 200.000 kroner i de sidste tre uger.

Facebook betaler mindst 500 dollar for hvert sikkerhedshul – og i enkelt tilfælde har man betalt det tidobbelte for et vigtigt hul, ifølge Sullivan. Han fortæller også at én enkelt ekspert har meldt seks huller og tjent 7.000 dollar.

Han vil dog ikke afsløre nærmere om de sikkerhedshuller, der er opdaget, og kravet for at få belønningen er netop at man informerer Facebook inden man går til offentligheden med oplysningerne.

Joe Sullivan fortæller at man også har modtaget falske rapporter om sikkerhedshuller fra fupmagere. Han afviser samtidig at man har tænkt sig at udvide programmet til tredjeparts-applikationer på Facebook, fordi det ville blive helt uoverskueligt med det store antal forskellige programmer der bruger det sociale netværk.

Både Mozilla og Google har lignende initiativer. Mozilla har således udbetalt 3.000 dollar til en 12-årig dreng for opdagelsen af et sikkerhedshul.

Google har et lignende Security Bug Bounty Program, som lokker med præmier på helt op til 3.133 dollar for sikkerhedshuller i næsten alle Google-tjenester og webapplikationer.

Betingelserne for at deltage er generelt, at man ikke må udføre denial-of-service angreb mod tjenesterne eller forvolde skade på andre måder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere