Arrow ECS tjente 34 millioner i 2009

Enterprisedistributøren Arrow ECS havde et utrolig godt 2009 i Danmark. Større overskud trods fald i omsætning.

Overskuddet blev på 34,7 millioner kroner før skat i 2009 hos Arrow ECS i Danmark.

»Det er et tilfredsstillende resultat,« siger den danske direktør Henrik Resting-Jeppesen, og siger derefter ikke meget mere.

»Nu hvor vi er blevet en del af amerikanske Arrow, så må jeg ikke udtale mig om regnskabstal længere,« konstaterer han.

Uden Resting-Jeppesens kommentarer kan det dog konstateres, at Arrows regnskab 2009 i modsætning til 2008 er et konsolideret regnskab for de to tidligere selvstændige firmaer Four Leaf og DNS.

2009-omsætningnen på 1,49 milliarder kroner kan derfor ikke umiddelbart sammenlignes med 2008-omsætningen på 1,31 milliarder kroner, som kun stammer fra det tidligere Four Leaf.

Sandsynligvis var 2008-omsætningen reelt mellem 200 og 300 millioner kroner højere.

Overskuddet i 2009 på 34,7 milliarder kroner før skat skal derfor heller ikke direkte sammenlignens med overskuddet i 2008, som lød på 38 millioner kroner før skat. I 2008 havde DNS nemlig et underskud på ni millioner kroner, som skal trækkes fra de 38 millioner korner.

2009 er derfor umiddelbart et noget bedre regnskab i end 2008, og givet et billede af, at Arrow ECS ligesom blandt andet Rosenmeier Electronics og Actebis er kommet særdeles godt ud af kriseåret 2009.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere