Fokusering giver Front-data millionoverskud

Forhandleren fra Viby høster nu frugterne af at strategiskifte, der betyder et rendyrket fokus på it-outsourcing. Mens indtjeningen sidste regnskab var tæt på nul, lyder resultatet før skat nu på 3,4 millioner kroner.

Front-data fra Viby har for nylig fremlagt regnskab for 2010, og det viser en stor fremgang i forhold til året før. Resultatet før skat er vokset fra 128.000 kroner til 3,4 millioner kroner.

Ifølge direktør Jens Søgaard skal den store fremgang ses i lyset af en vellykket fokuseringsstrategi, der blandt andet betyder, at man har overdraget konsulentdelen til søsterselskabet Nextinnovation.

»Vi har fået fokuseret vores strategi, og den går ud på at koncentrere kompetencerne i separate selskaber. Det betyder, at Front-data nu fokuserer fuldt ud på it-outsourcing,« forklarer Jens Søgaard.

En anden forklaring på fremdriften er en stor vækst i antallet af kunder og opgaver.

»Vi har formået at fastholde de eksisterende kunder og tiltrække mange nye. De nye kunder kommer både fra det offentlige og det private, og så har vi desuden vundet en del EU-udbud på det seneste,« fortæller Jens Søgaaard.

I tråd med de gode takter vil han ikke afvise, at strategiske opkøb kan komme på tale.

»Vi har nu den vækst, vi vil have, og vi har fokus på organisk vækst. Men vi er også opmærksomme på strategiske opkøb, hvis vi skulle finde nogen, der passer i vores strategi,« siger direktøren.

Front-data er ejet af Jens Søgaards holdingselskab JS Holding og har en lang række søsterselskaber såsom Front-house, DSI Data, Nextinnovation og Front-safe.
 


IT-JOB

Visma Enterprise A/S

UX Designer

Unik System Design A/S

Enterprise Architect
Se flere it-job hos
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI og machine learning i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Vi kender til kunstig intelligens og machine learning, men hvordan udnytter vi dem i praksis? Hør om de aktuelle erfaringer med AI og machine learning, og bliv endnu klogere på fremtidens mulige tendenser, når det kommer til AI og machine learning.

02. marts 2021 | Læs mere


It-sikkerhedskontroller og -processer (How to)

Flere organisationer end nogensinde før bliver udsat for cyberangreb af hackere, der hele tiden finder nye veje og metoder, som de kan udnytte til at trænge ind i virksomhedernes systemer. På dette event kigger vi nærmere på, hvordan man opsætter de nødvendige it-sikkerhedskontroller og gør god brug af eksempelvis incident response, log management, penetrationstesting, awareness-træning, sikkerhedsopsætning og meget andet.

03. marts 2021 | Læs mere


Roundtable: Start opgøret med kompleksitet og det manglende overblik: Få styr på mulighederne og planen

Overblik og kompleksitet er derfor i fokus på dette digitale roundtable, hvor vi deler erfaringer fra digitale ledere i danske virksomheder. Her kan du blandt andet kan høre om, hvordan du bedst muligt sikrer dig overblik og reducerer kompleksiteten af dine it-systemer.

09. marts 2021 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Vi prøver klodens letteste kontor-laptop: Med HP Probook 635 Aero G7 har du ingen undskyldninger
Test HP's nyeste kontor-kreation er klodens letteste kontor-maskine - på papiret. Når arbejdsdagen er ovre, er det dog ikke maskinens fluevægt, der vækker mest glæde.
Computerworld
Trump bønfalder Helle Thorning: Giv mig min Facebook-konto tilbage
Facebooks tilsynsråd, der har Helle Thorning-Schmidt i spidsen, har modtaget en erklæring fra Donald Trump, som ønsker at få genoprettet adgangen til sin Facebook og Instagram-konto.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
Job & Karriere
IBM Danmark trækker tilbud om frivillige fratrædelser tilbage for stort antal ansatte: "IBM har taget røven på sine ansatte"
Som led i IBM Danmarks store fyringsrunde fik 130 ansatte grønt lys til at forlade selskabet på en frivillig fratrædelsesordning. Men nu har IBM Danmark trukket det oprindelige tilbud tilbage for størstedelen af de ansatte.
White paper
Gør dine medarbejdere til et aktiv i sikkerhedsarbejdet
Vi glemmer hurtigt gode råd og sikkerhedskurser. Men sådan behøver det ikke at være. Moderne træning, opfølgning og simulationer skaber en sikkerhedsorienteret kultur, som minimerer risikoen for, at din virksomhed rammes af ødelæggende cyberangreb.