Artikel top billede

Fokusering giver Front-data millionoverskud

Forhandleren fra Viby høster nu frugterne af at strategiskifte, der betyder et rendyrket fokus på it-outsourcing. Mens indtjeningen sidste regnskab var tæt på nul, lyder resultatet før skat nu på 3,4 millioner kroner.

Front-data fra Viby har for nylig fremlagt regnskab for 2010, og det viser en stor fremgang i forhold til året før. Resultatet før skat er vokset fra 128.000 kroner til 3,4 millioner kroner.

Ifølge direktør Jens Søgaard skal den store fremgang ses i lyset af en vellykket fokuseringsstrategi, der blandt andet betyder, at man har overdraget konsulentdelen til søsterselskabet Nextinnovation.

»Vi har fået fokuseret vores strategi, og den går ud på at koncentrere kompetencerne i separate selskaber. Det betyder, at Front-data nu fokuserer fuldt ud på it-outsourcing,« forklarer Jens Søgaard.

En anden forklaring på fremdriften er en stor vækst i antallet af kunder og opgaver.

»Vi har formået at fastholde de eksisterende kunder og tiltrække mange nye. De nye kunder kommer både fra det offentlige og det private, og så har vi desuden vundet en del EU-udbud på det seneste,« fortæller Jens Søgaaard.

I tråd med de gode takter vil han ikke afvise, at strategiske opkøb kan komme på tale.

»Vi har nu den vækst, vi vil have, og vi har fokus på organisk vækst. Men vi er også opmærksomme på strategiske opkøb, hvis vi skulle finde nogen, der passer i vores strategi,« siger direktøren.

Front-data er ejet af Jens Søgaards holdingselskab JS Holding og har en lang række søsterselskaber såsom Front-house, DSI Data, Nextinnovation og Front-safe.
 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


Kom hackerne i forkøbet: Sådan gør du din cybersikkerhed kampklar

Kom hackerne i forkøbet. Eksperter deler de bedste erfaring til, hvordan du øger din cybersikkerhed.

01. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?