Artikel top billede

20:20 Mobile sætter televeteran i dansk direktørstol

Efter to år uden dansk direktør har mobildistributøren ansat tidligere Milcom og Brightpoint-chef Jan Risbjerg for at sætte yderligere fokus på den danske organisation. Han vil styrke den fremtidige vækst ved at kigge ud over mobilmarkedet.

20:20 Mobile har igen fået en dansk direktør, efter i to år at være blevet ledet fra Stockholm af den svenske direktør Fredrik Rudberg.

Jan Risbjerg er den nye mand på posten. Han er en erfaren herre i teledistributionsbranchen og har blandt andet en fortid som chef for internationale køb i Brightpoint. Senest sad han som salgs- og indkøbsdirektør i mobildistributøren Milcom op til konkursen sidste år.

»Min primære opgave bliver at fortsætte udviklingen med positiv vækst, som har været i gang de seneste par år. En af årsagerne til, at der igen kommer en dansk direktør, er, at få mere fokus på den danske organisation og se vækstmuligheder,« siger Jan Risbjerg, der tiltrådte 1. juli.

Med tumulten på mobil-telemarkedet gennem det seneste år ser han behov for at tænke i nye baner.

»Mobilmarkedet er meget fragmenteret, og jeg tror, vi skal til at kigge udover mobilmarkedet for at sikre den fremtidige vækst. Vi skal nok mere over i værdikædetænkning og logistikløsninger, frem for kun at fokusere på distribution,« lyder det fra den nye direktør.

Den svenske direktør Fredrik Rudberg fortsætter i bestyrelsen og har store forventninger til den nye direktør:

»Der skal tænkes nyt og stort, og i den forbindelse glæder vi os til at byde Jan Risbjerg velkommen,« siger Fredrik Rudberg i en pressemeddelelse.
 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere