Artikel top billede

Se streamede film offline

Video-tjenesten Voddler åbner for video-on-demand uden netforbindelse.

Den nordiske video-streamingtjeneste Voddler har haft held til at forhandle nye aftaler på plads med Hollywoods rettighedshaverne, så det nu bliver lovligt for brugerne at beholde de streamede film i en periode.

Voddler har udviklet en funktion i det program, man skal bruge for at se filmene, som lader brugere beholde de hentede film på harddisken og først se dem senere.
Voddlers nye offline-mode er det første af sin slags i Norden, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Pointen i det nye tilbud er, at brugerne kan tage en film med på en bærbar pc på for eksempel en togrejse og dér lade sig underholde af en passende samling levende billeder, selvom togets internetforbindelse skulle være skrøbelig eller måske endda ikke-eksisterende.

Fra filmen er downloadet har man den i 14 dage, og fra det øjeblik, man starter med at se den, har man adgang til et gensyn i 48 timer.

I første omgang gælder download-tilbuddet kun for betalingsfilm (der typisk koster 27 kroner at leje), og kun på pc-platformen. Det er heller ikke alle streamede film, der kan gemmes lokalt, da enkelte rettighedshavere har valgt at blokere for download-muligheden.

Voddler fortæller, at tjenesten som næste skridt overvejer at tilbyde off-line-muligheden på mobil-platforme og for kataloget af ældre, mindre kendte film, som den reklame-finansierede gratis-version af Voddler byder på.

Voddlers streaming-tjeneste, der rent teknisk er en slags hybrid peer-to-peer-model, har ifølge selskabets egne oplysninger over en million registrerede brugere i Danmark, Sverige, Norge og Finland.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere