Artikel top billede

Descom satser på Dell

CBC-forhandleren Descom har indgået partnerskab med Dell. Direktør Johnny Helander forventer meget af den nye aftale.

Dell-produkter er blevet kernen hos Descom, der er blevet autoriseret partner hos producenten.

"De vil os, og vi vil dem. Og deres produkter fejler jo i hvert fald ikke noget. Vi forventer os meget af det, og det gør jo, at vi kigger mere deres vej. Det er jo ikke sådan, at vi ikke kan sælge HP, Lenovo og alt muligt andet, men det er klart, at når vi har lavet sådan en aftale med Dell, så kigger vi deres vej," siger Johnny Helander, der er direktør i Descom.

Partnerskabet er kun en måned gammelt, og netop nu kører Descom sin første Dell-kampagne, hvor Dell-produkterne sælges hos Descom til kampagnepriser. Og samarbejdet mellem Descom og Dell er meget nært i forhold til kampagnen.

"Når vi laver den her kampagne, så foregår det sammen med Dell, og Dell sidder faktisk her hos os og hjælper os med det, siger Johnny Helander. 

Ifølge ham gør partnerskabsaftalen, at Descom nu kan tilbyde bedre priser på produkterne og større serviceaftaler, end producenten Dell selv kunne og ville tidligere.

Og at være blandt de få udvalgte Dell-partnere ser Johnny Helander lyst på.

"Vi ser en fordel for os i forhold til vores kollegaer i branchen ved at sælge deres produkter. Det er både prismæssigt og i forhold til at få adgang til produkterne. Det er jo ganske få, Dell har valgt at blive partnere med på europæisk plan," siger han.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere