Artikel top billede

Her er det smarteste keyboard til dine Apple-gadgets

Logitech klar med nyt tastatur, der kan bruges med tre forskellige Apple-enheder på samme tid.

Der er næppe nogen tvivl om, at tastatur-etuiet Brydge, som vi tidligere har omtalt, er det sejeste iPad-tastatur på markedet.

Men Logitech er netop kommet med et nyt tastatur, der muligvis er det mest praktiske tastatur til dit Apple-gadget.

Tastaturet der bærer navnet K760 Solar Wireless Keyboard har en smart funktion, der gør det muligt at skifte lynhurtigt mellem dine forskellige Apple-gadgets.

Kan parres med tre enheder

Du kan parre tastaturet med op til tre enheder på samme tid, og sidder du eksempelvis og skriver på din Mac, kan du med et tryk på en af tastaturets tre bluetooth-knapper lynhurtigt slutte tastaturet til din iPad eller iPhone.

Logitech har valgt et tastatur-layout, som er identisk med det, du finder på et Mac-tastatur, og designet har også en slående lighed med Apples eget tastatur. 

På Logitechs hjemmeside bliver det nye tastatur også markedsført som et tastatur til Mac, iPhone og iPad. Men vi ved ikke, om det også betyder, at det slet ikke kan anvendes med eksempelvis Windows-computere og Android-enheder.

Får strøm fra solceller

Du slipper desuden for at skifte batteri på tastaturet, der får sin energi fra et lille indbygget solcellepanel.

Ifølge Logitechs hjemmeside kommer det til at koste 699 danske kroner, og det kan allerede nu forudbestilles. Det forventes, at tastaturet vil blive sat til salg i løbet af sommeren.

Læs også:
 
Her er syv supersmarte tastatur-løsninger til din iPad  

Bye-bye papirhelvede: Her er den ultimative skanner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere