Artikel top billede

Scor kassen på at finde sikkerhedshuller i Chrome

Google lokker nu med en samlet præmiesum på 12 millioner kroner for sikkerhedshuller i sin Chrome-browser.

Både Mozilla, Facebook og Google lokker med kontante præmier, hvis man finder en ukendt sårbarhed i deres software. Google har et Vulnerability Rewards Program, hvor der er præmier på helt op til 3.133 dollar for sikkerhedshuller i næsten alle Google-tjenester og webapplikationer. Nu har Google hævet præmierne og udlover flere penge for sikkerhedshuller i browser-projektet Chromium.

Foruden den sædvanlige præmie på mellem 500 og 3.133 dollar for sårbarheder er der nu en bonus på 1.000 dollar, hvis man finder en fejl i en del af kildeteksten, som ellers regnes for at være stabil. Der er også en bonus på 1.000 dollar, hvis hullet findes i et bibliotek, der bruges af flere programmer, og yderligere 1.000 dollar hvis man kan demonstrere, hvordan hullet kan udnyttes.

For helt usædvanligt sårbarheder er der fortsat en belønning på 10.000 dollar. Det kan f.eks. være et exploit, som gør det muligt at udføre kode i 64-bit versionen af browseren, eller en sårbarhed i grafikkort-driveren eller libjpeg-biblioteket.

De forskellige belønninger bliver beskrevet i dette blog-indlæg.

Samtidig har Google startet en ny hacker-konkurrence kaldet Pwnium 2, hvor der er udlovet en samlet præmiesum på 12 mio. kroner for sikkerhedshuller i Chrome. Førstepræmien er på hele 360.000 kroner. Det kræver, at man kan finde et hul i Chrome, som kan bruges til at overtage kontrollen over computeren.

Denne konkurrence holdes den 10. oktober under Hack In The Box konferencen i Malaysia. Her skal deltagerne demonstrere, at de kan hacke en Acer Aspire V5-571-6869 bærbar med Chrome.

I 2010 kunne ComON fortælle historien om den 12-årige dreng Alexander Miller, der fik 3.000 dollar for opdagelsen af en fejl i JavaScript-funktionen document.write i Firefox-browseren. Så det er ikke kun erfarne sikkerheds-eksperter, der kan gøre sig håb om at få fat i den kontante belønning.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere