Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Manden bag godekasser.dk elsker at sætte nye projekter i søen

IT-profil: 24-årig iværksætter har ikke været på ferie de sidste to år.

Hvad holder du mest af ved it-branchen?

At det med teknologien går så stærkt, man får helt lyst til at hele tiden opdatere sin viden omkring de forskellige it-emner man synes er enormt spændende. Jeg holder af at igangsætte projekter og ideer samt løfte folk med op på bølgen, så jeg kan se glæden fra deres side i forhold til det fælles projekt, man nu er i gang med.

Og hvad bryder du dig mindst om?

Jeg fokuserer generelt ikke på de negative ting i branchen, det har jeg simpelthen ikke tid til at beskæftige mig med. 

Hvad er du mest stolt af i din karriere?

Gennem tiden har jeg faktisk været igennem en del større projekter og koncepter, og størstedelen har altid været særdeles vellykkede. De som ikke blev har jeg til gengæld lært af.

Et konkret eksempel på noget jeg er stolt af, er en kunde, der desværre var blevet brændt af af deres leverandør.

På 5 dage fik vi implementeret, testet og udrullet en retail kasseløsning til 5 butikker med fuld gavekorts-integration til deres webservice/backend. Testet og klar fra 1. december 2012. Det var et hurtigt og spændende projekt, som var en win-situation for begge parter.

Jeg er også ret stolt af, hvor min forretning Amero Business og FlexPOS-produktet er i dag. Det har krævet hårdt arbejde, men vi kan nu mærke, at fokus på butiksløsninger har båret frugt.

Og hvad vil du helst glemme?

En eks-kollega, som havde en helt særlig personlighed.

Hvilken person i it-branchen har betydet mest for dig/den danske it-branche?

Det har Jacob Ipsen fra NGG International. Jacob er en uundværlig sparringspartner og en dygtig udvikler. Han har lært mig mange af de ting jeg ved om det tekniske retail aspekt, og det har jeg dyb respekt for. Jacob er både en ven, men også en samarbejdspartner som sætter en ære i, at få de fælles projekter vi begiver os ud i, gjort til en succes

Hvad ville du lave i dag, hvis du helt frit kunne vælge dit drømmejob?

Jeg har det job lige nu jeg nok allerhelst ville have

Hvad er den lige nu den største trussel mod it-branchen?

At vi it-folk får lavet løsninger og systemer som bliver for komplicerede for den almene bruger at forstå.

Hvad er dit bedste it-råd til de danske politikere?/Hvad ville du gøre, hvis du var Danmarks it-minister?

Få fart på den digitalisering, effektiviser it-systemer til at håndtere det offentlige så vi slipper for så mange u-moderne og oldschool metoder, og lav nogle flere API´s til udviklerne, så deres leverandører bedre kan udveksle data.

Hvordan tackler du arbejdspres?

Jeg formår at holde ret mange bolde i luften, og har altid gjort det. Jeg tror det ligger til min natur at arbejde meget.

Hvordan kobler du af?

Charterrejse! Dog har jeg haft så travlt at jeg ikke har været afsted de sidste 2 år - så det savner jeg efterhånden ret meget. I det daglige sørger jeg får at dyrke venner, familie og oplevelser.

Hvad laver du om ti år?

Jeg er bestemt stadig i it-branchen, jeg er stadig ung og har masser af gå-på-mod og iværksætter mindset. Jeg elsker at dele ud af min viden til andre og hjælpe dem igang med en virksomhed.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere