Artikel top billede

Manden bag godekasser.dk elsker at sætte nye projekter i søen

IT-profil: 24-årig iværksætter har ikke været på ferie de sidste to år.

Hvad holder du mest af ved it-branchen?

At det med teknologien går så stærkt, man får helt lyst til at hele tiden opdatere sin viden omkring de forskellige it-emner man synes er enormt spændende. Jeg holder af at igangsætte projekter og ideer samt løfte folk med op på bølgen, så jeg kan se glæden fra deres side i forhold til det fælles projekt, man nu er i gang med.

Og hvad bryder du dig mindst om?

Jeg fokuserer generelt ikke på de negative ting i branchen, det har jeg simpelthen ikke tid til at beskæftige mig med. 

Hvad er du mest stolt af i din karriere?

Gennem tiden har jeg faktisk været igennem en del større projekter og koncepter, og størstedelen har altid været særdeles vellykkede. De som ikke blev har jeg til gengæld lært af.

Et konkret eksempel på noget jeg er stolt af, er en kunde, der desværre var blevet brændt af af deres leverandør.

På 5 dage fik vi implementeret, testet og udrullet en retail kasseløsning til 5 butikker med fuld gavekorts-integration til deres webservice/backend. Testet og klar fra 1. december 2012. Det var et hurtigt og spændende projekt, som var en win-situation for begge parter.

Jeg er også ret stolt af, hvor min forretning Amero Business og FlexPOS-produktet er i dag. Det har krævet hårdt arbejde, men vi kan nu mærke, at fokus på butiksløsninger har båret frugt.

Og hvad vil du helst glemme?

En eks-kollega, som havde en helt særlig personlighed.

Hvilken person i it-branchen har betydet mest for dig/den danske it-branche?

Det har Jacob Ipsen fra NGG International. Jacob er en uundværlig sparringspartner og en dygtig udvikler. Han har lært mig mange af de ting jeg ved om det tekniske retail aspekt, og det har jeg dyb respekt for. Jacob er både en ven, men også en samarbejdspartner som sætter en ære i, at få de fælles projekter vi begiver os ud i, gjort til en succes

Hvad ville du lave i dag, hvis du helt frit kunne vælge dit drømmejob?

Jeg har det job lige nu jeg nok allerhelst ville have

Hvad er den lige nu den største trussel mod it-branchen?

At vi it-folk får lavet løsninger og systemer som bliver for komplicerede for den almene bruger at forstå.

Hvad er dit bedste it-råd til de danske politikere?/Hvad ville du gøre, hvis du var Danmarks it-minister?

Få fart på den digitalisering, effektiviser it-systemer til at håndtere det offentlige så vi slipper for så mange u-moderne og oldschool metoder, og lav nogle flere API´s til udviklerne, så deres leverandører bedre kan udveksle data.

Hvordan tackler du arbejdspres?

Jeg formår at holde ret mange bolde i luften, og har altid gjort det. Jeg tror det ligger til min natur at arbejde meget.

Hvordan kobler du af?

Charterrejse! Dog har jeg haft så travlt at jeg ikke har været afsted de sidste 2 år - så det savner jeg efterhånden ret meget. I det daglige sørger jeg får at dyrke venner, familie og oplevelser.

Hvad laver du om ti år?

Jeg er bestemt stadig i it-branchen, jeg er stadig ung og har masser af gå-på-mod og iværksætter mindset. Jeg elsker at dele ud af min viden til andre og hjælpe dem igang med en virksomhed.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Nuuday og Telenor vinder kæmpe teleaftaler til det offentlige til en værdi af 1,8 milliarder kroner
SKI har udnævnt vinderne af de to tele- og dataaftaler 50.48 og 02.08, der udgør omkring 14 procent af det samlede offentlige telemarked.
Computerworld
Ransomware-hackere krævede 15 millioner kroner: Betal og kom videre, lød det fra politiet
En fagforening med 1,3 millioner medlemmer blev i 2019 ramt af et ransomware-angreb, hvor hackerne krævede en løsesum på 15 millioner kroner. Myndighederne opfordrede dem til at betale løsesummen, men de valgte en helt anden løsning, og i stedet fandt de fysiske kopier frem og forsøgte at gendanne data.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.