Artikel top billede

Manden bag godekasser.dk elsker at sætte nye projekter i søen

IT-profil: 24-årig iværksætter har ikke været på ferie de sidste to år.

Hvad holder du mest af ved it-branchen?

At det med teknologien går så stærkt, man får helt lyst til at hele tiden opdatere sin viden omkring de forskellige it-emner man synes er enormt spændende. Jeg holder af at igangsætte projekter og ideer samt løfte folk med op på bølgen, så jeg kan se glæden fra deres side i forhold til det fælles projekt, man nu er i gang med.

Og hvad bryder du dig mindst om?

Jeg fokuserer generelt ikke på de negative ting i branchen, det har jeg simpelthen ikke tid til at beskæftige mig med. 

Hvad er du mest stolt af i din karriere?

Gennem tiden har jeg faktisk været igennem en del større projekter og koncepter, og størstedelen har altid været særdeles vellykkede. De som ikke blev har jeg til gengæld lært af.

Et konkret eksempel på noget jeg er stolt af, er en kunde, der desværre var blevet brændt af af deres leverandør.

På 5 dage fik vi implementeret, testet og udrullet en retail kasseløsning til 5 butikker med fuld gavekorts-integration til deres webservice/backend. Testet og klar fra 1. december 2012. Det var et hurtigt og spændende projekt, som var en win-situation for begge parter.

Jeg er også ret stolt af, hvor min forretning Amero Business og FlexPOS-produktet er i dag. Det har krævet hårdt arbejde, men vi kan nu mærke, at fokus på butiksløsninger har båret frugt.

Og hvad vil du helst glemme?

En eks-kollega, som havde en helt særlig personlighed.

Hvilken person i it-branchen har betydet mest for dig/den danske it-branche?

Det har Jacob Ipsen fra NGG International. Jacob er en uundværlig sparringspartner og en dygtig udvikler. Han har lært mig mange af de ting jeg ved om det tekniske retail aspekt, og det har jeg dyb respekt for. Jacob er både en ven, men også en samarbejdspartner som sætter en ære i, at få de fælles projekter vi begiver os ud i, gjort til en succes

Hvad ville du lave i dag, hvis du helt frit kunne vælge dit drømmejob?

Jeg har det job lige nu jeg nok allerhelst ville have

Hvad er den lige nu den største trussel mod it-branchen?

At vi it-folk får lavet løsninger og systemer som bliver for komplicerede for den almene bruger at forstå.

Hvad er dit bedste it-råd til de danske politikere?/Hvad ville du gøre, hvis du var Danmarks it-minister?

Få fart på den digitalisering, effektiviser it-systemer til at håndtere det offentlige så vi slipper for så mange u-moderne og oldschool metoder, og lav nogle flere API´s til udviklerne, så deres leverandører bedre kan udveksle data.

Hvordan tackler du arbejdspres?

Jeg formår at holde ret mange bolde i luften, og har altid gjort det. Jeg tror det ligger til min natur at arbejde meget.

Hvordan kobler du af?

Charterrejse! Dog har jeg haft så travlt at jeg ikke har været afsted de sidste 2 år - så det savner jeg efterhånden ret meget. I det daglige sørger jeg får at dyrke venner, familie og oplevelser.

Hvad laver du om ti år?

Jeg er bestemt stadig i it-branchen, jeg er stadig ung og har masser af gå-på-mod og iværksætter mindset. Jeg elsker at dele ud af min viden til andre og hjælpe dem igang med en virksomhed.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere