Artikel top billede

Gangnam style: Se EMC-nørders hyldest til Big Data

Om det er den koreanske rapper Psy's tætte krop, der har fået en gruppe af EMCs bedste teknikere til at smide hæmningerne og kaste sig ud i danseøvelser vides ikke. Men se selv!

Hvordan julehygger man i EMC? Danser selvfølgelig og med video på. En af EMCs chefnørder, senior vice president Chad Sakac, samlede i december en række af storage-gigantens dygtigste teknikere (dansere?) og lavede en total remake af det koreanske superhit Gangnam Style.

I Chad Sakac og hans "giddups" version er det koreanske superhit blevet forvandlet til EMC Style.

Selv teksten er omskrevet til lejligheden. Og i stedet for at prise "Sexy Lady", så råber EMC-holdet "Big Data". Større kan det ikke blive og ikke et øje er tørt.

Chad Sakac har selv gjort reklame for "Oppa EMC Style!" i sin blog. Bloggen der har navnet Virtual Geek fortæller også tydeligt, at vi rent teknologisk er ovre i den tunge tekniske ende.

I bloggen fortæller Chad Sakac, at det tog ni timer at optage videoen, og at medarbejderne gjorde det lige op til jul. Han fortæller også, at deltagerne i videoen er hårdarbejdende EMC-medarbejdere.  

Chad Sakac kunne godt selv se ud til at være på "hårdt arbejde" i visse af scenerne - i hvert fald ser deltagerne ud til at have det sjovt.

Og det er tydeligt, at den koreanske rapper Psy med sin lidt tætte krop har inspireret EMC-folket til at smide hæmningerne og hoppe dansende rundt - dog ikke som i originalen blandt fyrige heste, men i et potent datacenter.

Se hvor hårdtarbejdende EMC-holdet er i videoen herunder.
IT-JOB

Sentia Denmark A/S

License Manager

ORTEC Nordic A/S

Implementation Consultant

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Business Analyst – Insurance Consulting
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere