Artikel top billede

Gangnam style: Se EMC-nørders hyldest til Big Data

Om det er den koreanske rapper Psy's tætte krop, der har fået en gruppe af EMCs bedste teknikere til at smide hæmningerne og kaste sig ud i danseøvelser vides ikke. Men se selv!

Hvordan julehygger man i EMC? Danser selvfølgelig og med video på. En af EMCs chefnørder, senior vice president Chad Sakac, samlede i december en række af storage-gigantens dygtigste teknikere (dansere?) og lavede en total remake af det koreanske superhit Gangnam Style.

I Chad Sakac og hans "giddups" version er det koreanske superhit blevet forvandlet til EMC Style.

Selv teksten er omskrevet til lejligheden. Og i stedet for at prise "Sexy Lady", så råber EMC-holdet "Big Data". Større kan det ikke blive og ikke et øje er tørt.

Chad Sakac har selv gjort reklame for "Oppa EMC Style!" i sin blog. Bloggen der har navnet Virtual Geek fortæller også tydeligt, at vi rent teknologisk er ovre i den tunge tekniske ende.

I bloggen fortæller Chad Sakac, at det tog ni timer at optage videoen, og at medarbejderne gjorde det lige op til jul. Han fortæller også, at deltagerne i videoen er hårdarbejdende EMC-medarbejdere.  

Chad Sakac kunne godt selv se ud til at være på "hårdt arbejde" i visse af scenerne - i hvert fald ser deltagerne ud til at have det sjovt.

Og det er tydeligt, at den koreanske rapper Psy med sin lidt tætte krop har inspireret EMC-folket til at smide hæmningerne og hoppe dansende rundt - dog ikke som i originalen blandt fyrige heste, men i et potent datacenter.

Se hvor hårdtarbejdende EMC-holdet er i videoen herunder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Skyder gammelt sikkerhedsråd i sænk: Derfor kan du trygt koble dig på åbne wifi-netværk
Du behøver ikke længere frygte, at blive udsat for digitalt misbrug, hvis du logger på et åbent wifi-netværk, lyder det fra en norsk sikkerhedsekspert. En dansk ekspert mener dog endnu ikke, at tiden er inde til at droppe sikkerhedsrådet.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.