Artikel top billede

Derfor skal du opdatere Flash nu

Adobe advarer mod to sikkerhedshuller i Flash Player, der allerede bliver brugt til angreb. En patch er allerede klar.

Torsdag har Adobe frigivet en vigtig sikkerhedsopdatering til sin Flash Player, der fjerner to alvorlige sårbarheder. De kan begge udnyttes til at få maskinen til at gå ned og smugle kode ind i systemet, der så igen kan bruges til at overtage kontrollen over computeren.

Samtidig advarer Adobe om, at sikkerhedshullerne allerede bliver udnyttet aktivt. Der er meldinger om e-mails med vedhæftede Word-dokumenter, som indeholder skadelig Flash-indhold.

Man kan også risikere at få sin computer inficeret med skadelig kode, hvis man besøger et websted med manipuleret Flash-indhold. Adobe fortæller om konkrete angreb mod Firefox og Safari på Mac-computere.

Der er både udsendt opdateringer til Flash Player på Windows, Mac OS X og Linux samt den mobile Android-platform.

Den 15. august sidste år blev Flash Player til Android fjernet fra Google Play Store, men Adobe bruger fortsat Play Store til at distribuere opdateringer til de eksisterende installationer.

I Google Chrome og Internet Explorer 10 bliver Flash Player automatisk opdateret til den seneste version. Det samme gælder for brugere med Flash Player 11.2.x eller nyere til Windows og 11.3.x til Mac, der har markeret "Allow Adobe to install updates". Alle andre skal selv hente opdateringen.

Adobe har en skala for 1 til 3 for alle sikkerhedshuller, og de nye sårbarheder har fået et 1-tal på Windows og Mac, som er den mest alvorlige kategori. Begge sårbarheder beskrives som kritiske.

Læs mere om sikkerhedshullerne i den aktuelle Security Bulletin fra Adobe.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2022: Sæt data på den strategiske dagsorden

Lær hvordan du tænker automatisering, data og digitalisering ind i dagligdagen, over for kunderne og hvordan du får skabt ny forretning.

31. maj 2022 | Læs mere


Sådan gør du din forsyningskæde mere robust

Vi sætter fokus på standardværktøjer og tillægsløsninger til Microsoft Dynamics 365 FO i produktionsvirksomheder, som vil planlægge og drive en effektiv supply chain.

31. maj 2022 | Læs mere


AI & machine learning i praksis: Sådan får du gevinst i din dagligdag

Kunstig intelligens, machine learning og algoritmer er i fuld gang med at forandre måden, vi arbejder og driver virksomhed på. På seminaret kan du møde førende eksperter på området, leverandører, beslutningstagere og praktikere, der fokuserer på best practise på området.

02. juni 2022 | Læs mere


CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?