Artikel top billede

Derfor skal du opdatere Flash nu

Adobe advarer mod to sikkerhedshuller i Flash Player, der allerede bliver brugt til angreb. En patch er allerede klar.

Torsdag har Adobe frigivet en vigtig sikkerhedsopdatering til sin Flash Player, der fjerner to alvorlige sårbarheder. De kan begge udnyttes til at få maskinen til at gå ned og smugle kode ind i systemet, der så igen kan bruges til at overtage kontrollen over computeren.

Samtidig advarer Adobe om, at sikkerhedshullerne allerede bliver udnyttet aktivt. Der er meldinger om e-mails med vedhæftede Word-dokumenter, som indeholder skadelig Flash-indhold.

Man kan også risikere at få sin computer inficeret med skadelig kode, hvis man besøger et websted med manipuleret Flash-indhold. Adobe fortæller om konkrete angreb mod Firefox og Safari på Mac-computere.

Der er både udsendt opdateringer til Flash Player på Windows, Mac OS X og Linux samt den mobile Android-platform.

Den 15. august sidste år blev Flash Player til Android fjernet fra Google Play Store, men Adobe bruger fortsat Play Store til at distribuere opdateringer til de eksisterende installationer.

I Google Chrome og Internet Explorer 10 bliver Flash Player automatisk opdateret til den seneste version. Det samme gælder for brugere med Flash Player 11.2.x eller nyere til Windows og 11.3.x til Mac, der har markeret "Allow Adobe to install updates". Alle andre skal selv hente opdateringen.

Adobe har en skala for 1 til 3 for alle sikkerhedshuller, og de nye sårbarheder har fået et 1-tal på Windows og Mac, som er den mest alvorlige kategori. Begge sårbarheder beskrives som kritiske.

Læs mere om sikkerhedshullerne i den aktuelle Security Bulletin fra Adobe.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
EU forbereder stor satsning: Disse banebrydende teknologier skal gøre Europa til verdens første CO2-neutrale kontinent
Rene teknologier er nøgleordet i EUs nye grønne klimapagt. Se her hvilke teknologier, der konkret skal redde os ud af CO2-overforbruget inden 2050.
Computerworld
Ny skærmteknologi kan være på vej til iPhone: I fremtiden vil din skærm altid være tændt
Apple har store forventninger til den næste iPhone, der muligvis vil blive udstyret med en helt ny skærmteknologi. Selskabets leverandører har derfor fået at vide, at de skal øge produktionskapaciteten med 20 procent.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.