Artikel top billede

Så stor er Atea i Europa

Overskud på minimum en halv milliard er adgangsbilletten til klubben af de største forhandlere i Europa.

Atea er i fint europæisk selskab. De tre største it-forhandlere i Europa er alle kommet ud af 2012 med et overskud på mere end en halv milliard kroner.

Den absolut største spiller er engelske Computacenter, som med en omsætning i 2012 på 25,3 milliarder kroner er giganten over dem. Computacenter hiver samtidig et overskud på 564 millioner kroner hjem.

En sikker nummer to er Atea, der i 2012 præsterede en omsætning på 20,8 milliarder kroner.  Årets overskud blev på 554 millioner kroner.

Den tyske forhandler Bechtle runder top tre af med en omsætning i 2012 på 15,6 milliarder kroner. Til gengæld er Bechtle noget bedre til at tjene penge. Hele 600 millioner kroner lyder overskuddet på hos den tyske forhandler.

Se hvor store Atea og konkurrenterne er på kortet her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere