Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Ejere af dansk it-firma deler formue mellem sig - trækker millioner ud

Ejerkredsen bag dansk it-succes trækker for andet år i træk millioner af kroner ud af selskabet til deling mellem sig.

Den fem mand store ejerkreds bag netværksfirmaet Conscia trækker 20 millioner kroner ud af selskabet til deling mellem sig og to tidligere partnere.

Ifølge Børsen er det andet år i træk, at Conscia-partnerne fordeler to tredjedele af overskuddet fra det stærkt voksende selskab mellem sig.

Selskabets administrerende direktør, Mogens Bransholm, siger til Børsen, at udbytte-udbetalingerne har fundet sted i forbindelse med, at selskabet har taget Via Venture Partners ind som ny investor og købt to af de hidtidige partnere ud.

Det kan du læse mere om her: Dansk løsningsforhandler får kapitalindsprøjtning fra kapitalfond.

"I sådan en situation gør man altid kassen op på det tidspunkt, hvor transaktionen finder sted," siger Mogens Bransholm til avisen.

Sigter efter en rund milliard

Om sidste års udbytte-udbetaling siger han, at det er 'helt normalt' at udbetale udbytte til aktionærerne, når et selskab har overskud.

Conscia sigter efter at runde en omsætning på en milliard kroner i regnskabsåret 2017/2018.

For at nå dette mål har selskabet udvidet sit forretningsfokus fra alene at omfatte netværksforretningen til også at omfatte konsulentbistand og udvikling af it-løsninger.

Conscia har i den forbindelse netop købt mobility-selskabet Mobility Architects.

Det kan du læse mere om her: Hædret virksomhed sluger lille dansk it-specialist.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere