Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

Ejere af dansk it-firma deler formue mellem sig - trækker millioner ud

Ejerkredsen bag dansk it-succes trækker for andet år i træk millioner af kroner ud af selskabet til deling mellem sig.

Den fem mand store ejerkreds bag netværksfirmaet Conscia trækker 20 millioner kroner ud af selskabet til deling mellem sig og to tidligere partnere.

Ifølge Børsen er det andet år i træk, at Conscia-partnerne fordeler to tredjedele af overskuddet fra det stærkt voksende selskab mellem sig.

Selskabets administrerende direktør, Mogens Bransholm, siger til Børsen, at udbytte-udbetalingerne har fundet sted i forbindelse med, at selskabet har taget Via Venture Partners ind som ny investor og købt to af de hidtidige partnere ud.

Det kan du læse mere om her: Dansk løsningsforhandler får kapitalindsprøjtning fra kapitalfond.

"I sådan en situation gør man altid kassen op på det tidspunkt, hvor transaktionen finder sted," siger Mogens Bransholm til avisen.

Sigter efter en rund milliard

Om sidste års udbytte-udbetaling siger han, at det er 'helt normalt' at udbetale udbytte til aktionærerne, når et selskab har overskud.

Conscia sigter efter at runde en omsætning på en milliard kroner i regnskabsåret 2017/2018.

For at nå dette mål har selskabet udvidet sit forretningsfokus fra alene at omfatte netværksforretningen til også at omfatte konsulentbistand og udvikling af it-løsninger.

Conscia har i den forbindelse netop købt mobility-selskabet Mobility Architects.

Det kan du læse mere om her: Hædret virksomhed sluger lille dansk it-specialist.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere