Ejere af dansk it-firma deler formue mellem sig - trækker millioner ud

Ejerkredsen bag dansk it-succes trækker for andet år i træk millioner af kroner ud af selskabet til deling mellem sig.

Den fem mand store ejerkreds bag netværksfirmaet Conscia trækker 20 millioner kroner ud af selskabet til deling mellem sig og to tidligere partnere.

Ifølge Børsen er det andet år i træk, at Conscia-partnerne fordeler to tredjedele af overskuddet fra det stærkt voksende selskab mellem sig.

Selskabets administrerende direktør, Mogens Bransholm, siger til Børsen, at udbytte-udbetalingerne har fundet sted i forbindelse med, at selskabet har taget Via Venture Partners ind som ny investor og købt to af de hidtidige partnere ud.

Det kan du læse mere om her: Dansk løsningsforhandler får kapitalindsprøjtning fra kapitalfond.

"I sådan en situation gør man altid kassen op på det tidspunkt, hvor transaktionen finder sted," siger Mogens Bransholm til avisen.

Sigter efter en rund milliard
Om sidste års udbytte-udbetaling siger han, at det er 'helt normalt' at udbetale udbytte til aktionærerne, når et selskab har overskud.

Conscia sigter efter at runde en omsætning på en milliard kroner i regnskabsåret 2017/2018.

For at nå dette mål har selskabet udvidet sit forretningsfokus fra alene at omfatte netværksforretningen til også at omfatte konsulentbistand og udvikling af it-løsninger.

Conscia har i den forbindelse netop købt mobility-selskabet Mobility Architects.

Det kan du læse mere om her: Hædret virksomhed sluger lille dansk it-specialist.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
ED A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CIO 2020

Siden 2006 har vi hvert år kåret Årets CIO - en pris der kaster lys over det fantastiske arbejde, der bliver gjort rundt omkring i de danske organisationer for at høste det store forretnings-potentiale, der kan drives ud af it og digitalisering.

01. december 2020 | Læs mere


Customer Experience 2021 - fokus på CX-strategi og teknologi til at forankre kundeoplevelsen

De gode kundeoplevelser er altafgørende for virksomheden, og netop derfor er det nødvendigt at have fokus på CX-strategi og teknologi, der kan være med til at forbedre kundeoplevelsen endnu mere. Det kræver tid og ressourcer, men det gavner hele virksomheden på lang sigt.

03. december 2020 | Læs mere


Træf det rigtige cloud-valg: Hør om mulighederne med hybrid- og multi-cloud

Vi kan ikke komme udenom, at cloud-teknologien bare vokser og vokser. Den giver adgang til store fordele for din virksomhed, men det kræver at virksomheden træffer strategiske, arkitektoniske og teknologiske vælg. Få indblik i, hvordan ud kan få sikkerhed, release cycles og andet til at gå op i en højere enhed.

09. december 2020 | Læs mere


Premium
Ildevarslende signaler præger den danske it-sektor: Væksten styrtdykker
It-komet 2020 Årets vækstkometer kan langt fra leve op til tidligere års markante fremgang i den danske it-branche. Væksten er i frit fald. Det sender en række ildevarslende signaler til it-virksomhederne på det danske marked.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Hvor klogt er dit netværk?
Er dit netværk klar til fremtiden? Nye tider kræver fleksibilitet. I denne eGuide får du en håndfuld konkrete eksempler på, hvordan du kan optimere og fremtidssikre virksomhedens netværk.