Artikel top billede

Svensk CRM-selskab rykker ind på dansk marked: Dansk omsætning skal fordobles årligt

Nu skal der for alvor kapres danske kunder, lyder det fra det skånske it-firma Lundalogik, der åbner dansk salgskontor i Ørestaden.

Ambitionerne fejler ikke noget i det svenske CRM-hus Lundalogik, som torsdag slog dørene for et spritnyt salgskontor i Ørestaden ved København.

Med en årlig omsætning på cirka 100 millioner kroner er Lundalogik i forvejen veletableret i Sverige, Norge og Finland.

Selskabet nærmer sig sit 25 års jubilæum og har i dag 135 medarbejdere. Men nu skal det danske marked for alvor på landkortet, fortæller koncerndirektør Lars Andersson.

"Med et dansk kontor og danske kolleger kommer vi op på et helt nyt niveau. Vi har længe arbejdet med danske kunder, men nu er det blevet aktuelt for os at investere i en egentlig lokal tilstedeværelse," siger Lars Andersson, der udpeger Microsoft og Salesforce, som Lundalogiks største konkurrenter .

Omsætning skal fordobles årligt

Frem til 2018 er målsætningen at sætte et betydeligt aftryk på det danske CRM-marked og hvert år at fordoble den danske omsætning fra de nuværende kun omkring en million kroner, som er fordelt på 45 kunder, fortæller Lars Andersson.

Han regner med at skulle ansætte mellem fire og otte sælgere og konsulenter på det nye danske kontor, som i første omgang især vil fokusere på at få større virksomheder ind i kundeporteføljen.

"Dansk virksomhedskultur adskiller sig væsentligt fra resten af Norden. Især svenskerne har en industriel arv, hvor man ofte tænker langsigtet, på godt og ondt. Danskerne er købmænd, der tænker og handler hurtigt. Med et dansk kontor kan vi helt og holdent arbejde ud fra den kultur og de forudsætninger, der findes her," lyder det fra direktøren.

Lundalogik sælger et egetudviklet CRM-system, og selskabet fokuserer ifølge direktøren især på kunder indenfor eksempelvis ejedomsadministration, energi , konsulentvirksomheder, salg og marketing.

Ligesom i resten af sin forretning vil Lundalogik i Danmark sælge sine løsninger direkte til slutkunder. Den salgsmodel giver ifølge Lars Andersson bedre kvalitet og hurtigere levering end hos konkurrenterne.

Læs også:

Danske CRM-projekter ender i fiasko: Derfor går det galt

Damgaard-veteraner vil udfordre Microsoft




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere