Artikel top billede

Efter ny video med lækket Continuum "2.0": Er der nye Windows-telefoner på vej?

En video med en lækket version af Microsofts stadigt smarte Continuum for Phones sammen med nye anonyme kilder vækker liv i drømmen om en Surface Phone

Da Microsoft for et par uger siden udsendte sin vanlige beta-version af Windows 10 Insider, skete der en fejl.

Fejlen betød, at der i stedet blev udsendt et internt best-build, som aldrig skulle være set af forbrugere og testere uden for Redmond.

Nysgerrige har i de efterfølgende uger gravet i test-versionen for at finde nyheder, og her finder det italienske medie Aggiornamenti Lumia ifølge onmsft.com, hvad der af fans kaldes Continuum 2.0.

Continuum er Microsofts lettere innovative system, der kan omdanne en Windows-telefon til en "næsten"-Windows 10-computer sammen med en skærm, mus og tastatur.

Den nye version af Continuum udnytter Microsofts nye shell-overflade kaldet C-shell til, at apps nu - endelig - kan køre i flere vinduer på samme tid. Det var den største kritik ved første version af Continuum.

Du kan se en video fra det italienske medies test af Continuum "2.0" herunder.

Ny hardware på vej? 
Det italienske medie har afviklet den lækkede Continuum-software på en ældre Lumia 950-telefon, men videoen er et tydeligt bevis på, at Microsoft stadigt arbejder på mobilsoftware.

Ligeledes indgik Microsoft et samarbejde med Arm-producenten Qualcomm om at få klassiske .net/win32-applikationer til at fungere på Arm-chipsæt til lette og strømbesparende bærbare computere, tablets og, ja, smartphones.

Derudover melder den kendte Microsoft-blogger Poul Thurott, at flere unavngivne kilder hos Microsoft fortæller ham, at der bliver udviklet på en mobilenhed med software, som måske ikke ligner det, vi kender i dag.

Læs også: Microsoft arbejder på nye smartphones - men de vil ikke komme til at ligne de smartphones, som vi har i dag

Dog skal du ikke forvente, at vi kommer til at se noget ny hardware foreløbig.

Microsoft har brændt sig nok på mobil-enheder med sin store nedskrivning af sin mobilafdeling efter opkøbet af Nokia, så hvis Microsoft går ind i mobil-branchen igen, skal det være med det helt rigtige produkt.

Læs også: Microsofts kommende Surface Phone: Hvad kan få dig til at købe den?




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere