Ny mand i spidsen for Visma: Skal bruge masser af nye folk for at nå ambitiøst vækstmål

Som ny mand i spidsen for Visma i Danmark har Torben Ryttersgaard en ambition om, at Visma skal vokse med 10-15 procent det kommende år. Den nye direktør skal bruge masser af nye folk for at gøre vækstdrømmene til virkelighed.

Efter sommerferien har en ny mand sat sig for bordenden i den danske del af Visma Consulting.

Torben Ryttersgaard kommer fra en stilling som underdirektør i konsulenthuset CGI og med sig har han ambitioner om masser af vækst.

“Ambitionen er givet. Visma er en vækstvirksomhed, og derfor er det helt klart, at en del af ambitionen er, at vi kan fortsætte den vækstkurve, vi har haft de sidste par år,” siger den nye direktør, der netop er tiltrådt stillingen.

Hvis vækstambitionerne skal blive til virkelighed kræver det i følge direktøren, at Visma finder de rigtige folk. 

"Jeg har en målsætning om, at vi skal vokse med 10-15 procent det kommende år. Hvis vi skal det, så skal vi øge antallet af ansatte i forretningen med 25-30 mand."

Vækst alle vegne
De seneste år har været gode for Visma-koncernen, der blandt andet har foretaget store opkøb i Danmark.

Det så man senest i marts med opkøbet af Bluegarden, der havde Mogens Elsberg i spidsen. 

Det kan du læse mere om her: Norske Visma fortsætter dansk opkøbsbølge: Køber Bluegarden for mere end en milliard kroner

“Ambitionen er givet. Visma er en vækstvirksomhed, og derfor er det helt klart, at en del af ambitionen er, at vi kan fortsætte den vækstkurve, vi har haft de sidste par år,” siger Torben Ryttergaard.

Han vil finde væksten på flere områder. 

Vismas danske vækst skal i følge direktøren både drives organisk og samtidigt af flere opkøb. Derudover skal der mere fokus på den private sektor, i det man i den danske forretning i dag finder omkring 75 procent af omsætningen i den offentlige sektor.

Læs mere om Visma her: Visma klar til endnu flere danske opkøb efter køb af Bluegarden: "Vi har kig på andre selskaber og har store midler til rådighed"

Hård kamp om hoveder
Visionen om at få 25-30 nye folk på kontoret kan vise sig at blive en udfordring for den nye Visma-boss.

Over hele landet slås man i branchen om at tiltrække kloge hoveder, og flere virksomheder døjer gevaldigt med overhovedet at få besat de stillinger de slår op.

Læs mere om Vismas opkøb her: Her er grunden til norske Vismas aggressive opkøbstogt i Danmark

Rekrutteringen af de nye medarbejdere bliver afgørende for, om den nye direktør når sit mål for væksten i sit første år på posten.

"Vi kan ikke nå vores vækstmål, hvis vi ikke er i stand til at tiltrække kapacitet. Det kan ikke lade sig gøre. Så skal vi gøre det ved at arbejde med freelancere. Det er ikke givet, at det bliver umuligt, hvis vi ikke kan tiltrække resurser selv, men vi vil ikke kunne få den vækst på bundlinjen, som vi gerne vil have, hvis ikke vi kan bemande vores aktiviteter med overvejende egne resurser,“ siger Torben Ryttersgaard.

Torben Ryttersgaard overtog stillingen fra Carsten Boje Møller, der havde bestridt posten siden 2011.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
AlfaPeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital How To: Data og AI er fremtiden – men kan man overhovedet lykkes i det nye data-univers uden den rette dataplatform?

Det er svært at spå om fremtiden, men vi kan være sikre på, at den indeholder meget mere data og en langt større anvendelse af kunstig intelligens. På dette webinar sætter vi derfor fokus på, hvordan du som organisation får styr på alle data, og bliver klar til fremtiden.

30. oktober 2020 | Læs mere


Dell Talk: Cybersikkerhed skal gentænkes for at kunne imødegå fremtidige avancerede cybertrusler

Danske virksomheder er nødt til at gentænke cybersikkerheden for at kunne imødegå fremtidige cybertrusler, som vi hele tiden gøres opmærksomme på. I denne talk får du et indspark i, hvordan du som virksomhed kan gentænke cybersikkerheden ud fra både et operationelt og sikkerhedsmæssigt perspektiv.

30. oktober 2020 | Læs mere


IT Security 2020

Strategic IT Security 2020 will focus on the never-ending story about security and cyber-defense, and how you can defend your business and your customer’s data and information. Together with several leading experts and digital executives from all over the Nordic countries, this conference seeks to give you the best input to focus even more on cyber security in the future.

03. november 2020 | Læs mere


Premium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan: Fem måder at sikre dine medarbejdere på hjemmekontoret
Gennem de seneste år har arbejde hjemmefra vundet langt større gehør, selv i relativt traditionelt indstillede virksomheder, og med Covid-19 blev det i perioder en uomgængelig del af hverdagen. Men alt tyder på, at et langt mere fleksibelt arbejdsliv er kommet for at blive, også når corona slipper sit greb. Hjemme er medarbejderne – og i særdeleshed de systemer og data, de har adgang til – imidlertid langt mere udsatte for cyberangreb end bag virksomhedens firewall og andre sikkerhedsforanstaltninger. På den ene side er der altså behov for let og fleksibel adgang til centrale værktøjer og en udstrakt grad af self-service. På den anden side er det helt afgørende at sikre medarbejder, data og systemer mere grundigt end hidtil – også udenfor virksomhedens eget netværk. I denne hvidbog kan du læse mere om, hvordan værktøjerne i RSA SecurID Access kan være med til at løfte opgaven.