Artikel top billede

(Foto: Povl D. Rasmussen)

TDC Erhverv fyrer 50 medarbejdere - og giver samtidig comeback til NetDesign

50 medarbejdere mister jobbet i forbindelse med, at TDC Erhverv genetablerer NetDesign som et selvstændigt brand.

“Alt i alt har vi desværre taget afsked med cirka 50 medarbejdere i dag. Det er ærgerligt og trist at afskedige medarbejdere, men vi er nødt til at tilpasse omkostningerne til vores forretning.”

Sådan lyder en meddelelse fra koncerndirektør Marina Lønning fra TDC Erhverv, som selskabet har sendt til Computerworld.

Fyringsrunden kommer i forbindelse med, at TDC Erhverv også kan annoncere, at NetDesign genetableres. Det sker for bedre at kunne sikre vækst på erhvervsmarkedet.

“TDC Erhvervs integratør-forretning får en stærkere og mere selvstændig identitet, så den bedre kan skille sig ud i et konkurrencepræget og specialiseret marked,” lyder det i orienteringen fra TDC Erhverv.

Det var i 2012, at TDC besluttede, at NetDesign skulle integeres med TDC Erhverv og TDC Hosting. Læs mere om det her. Nogle år senere valgte man også at droppe selve NetDesign-brandet.

Nu vurderer TDC Erhverv dog, at der fremadrettet alligevel vil være behov for at anvende NetDesign-brandet.

Konkurrencen er intensiveret

Koncerndirektør Marina Lønning uddyber den beslutning:

“Det gør vi, fordi konkurrencen er intensiveret, og integratør-markedet er specialisereret, og vi mener et skarpere fokus vil give større værdi til vores integratør-forretning og vores kunder.”

Baggrunden for det opsigtsvækkende comeback til NetDesign er, ifølge TDC Group, at denne del af TDC-forretningen er blevet for utydelig i markedet.

“Når medarbejdere og kunder er blevet spurgt, har de svaret stort set samstemmende, at det er nødvendigt med en mere fokuseret og synlig integratør-forretning.”

“Det har vi lyttet til, og derfor genetablerer vi NetDesign både som selvstændigt brand og som enhed i TDC Erhverv. Vi får en mere tydelig og fokuseret forretning og bygger videre på det, vi er gode til inden for netværk, sikkerhed, UCC, kontaktcenter, service-koncepter mv. Vi får dedikerede integratør-sælgere og skaber en tydelig profil, der kan konkurrere i markedet,” udtaler Marina Lønning.

“Vi ser på integratør-forretningen som en forretning, der skal vokse i fremtiden. Derfor laver vi denne fokusering, så vi får en større del af et marked i vækst. Samtidighed har vi fortsat muligheden for at hjælpe kunderne på deres digitaliseringsrejse, og vi kan levere tjenesterne enten in-house, som en driftet løsning eller som en cloud-tjeneste.”

“Fokuseringen i NetDesign betyder, at områder med dalende aktivitet vil blive nedskaleret, og sælgerne skal fokusere på færre ting. Samtidig har TDC Erhverv det seneste år arbejdet med at forbedre processer og indført nye systemer, der understøtter disse."

"Det betyder færre opgaver og dermed også færre medarbejdere,” lyder det i meddelelsen fra TDC Erhverv.

Læs også:

Nyt regnskab fra TDC: Kæmper hårdt for at stoppe nedturen - men mister omsætning og kunder




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere