Artikel top billede

Digitaliseringsstyrelsen klar med kæmpe genudbud efter pludselig aflysning

Digitaliseringsstyrelsen genudsender kæmpeudbud til Digital Post, som styrelsen kort før jul pludselig aflyste på grund af ‘meget små fejl.’

Digitaliseringsstyrelsen er efter godt en måned klar med det nye udbud om ordren på at levere Digital Post til det offentlige.

Det sker, efter styrelsen kort før jul pludselig trak stikket og afblæste hele kæmpeudbuddet, der har en værdi på 235 millioner kroner og en løbetid på hele 60 måneder.

Den pludselige aflysning skete, fordi styrelsen havde fundet fejl i tilbudsmaterialet, som styrelsen havde fået ind fra de to leverandører, der havde budt på opgaven, nemlig e-Boks og Netcompany.

Styrelsen prækvalificerede i foråret IBM, Netcompany og e-Boks, mens IBM har siden trukket sig fra udbuddet.

I forbindelse med afblæsningen før jul, sagde Digitaliseringsstyrelsens direktør, Adam Lebech, til Computerworld, at der var tale om ‘meget små fejl,’ som han kaldte ‘på grænsen til slåfejl’.

De havde ikke desto mindre en ‘høj konditionsmæssig risiko,’ sagde han.

Det kan du læse mere om her: Digitaliseringsstyrelsen afblæser pludselig kæmpeudbud om Digital Post på grund af fejl.

Den nuværende løsning leveres af e-Boks, der har haft opgaven siden 2009.

Den nuværende digitale post-løsning omfatter for tiden 4,5 millioner danskere, 750.000 virksomheder og 500 myndigheder.

Med genudbuddet kan ‘tilbudsgiverne på lige vilkår fremsende nye tilbud, der lever op til udbudsbetingelserne,’ lyder det fra Digitaliseringsstyrelsen.

Det nye udbud kommer til at tage mindst tre måneder. Den nye Digital Post-løsning skal være klar i 2021.

Der er tale om en af de helt centrale løsninger i kommunikationen mellem det offentlige Danmark og borgerne.

Du finder hele det nye udbud her: Kontrakt om udvikling, drift, vedligeholdelse, support og videreudvikling af Digital Post.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Kan ikke skifte leverandør: Region Sjælland underskriver million-aftale med Oracle uden udbud
Region Sjælland underskriver million-aftale med Oracle, der er eneste selskab, der kan levere den software, som regionen er afhængig af. “Et skifte fra Oracle-teknologi til anden teknologi er noget nær umuligt,” konkluderer regionen.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er de cyberkriminelle allerede trængt ind – uden at du har opdaget det?
Optimér din sikkerhed ved at kombinere indsatsen for at holde IT-kriminelle ude med en konstant antagelse om, at de muligvis allerede er trængt ind på dit netværk.