Artikel top billede

Digitaliseringsstyrelsen klar med kæmpe genudbud efter pludselig aflysning

Digitaliseringsstyrelsen genudsender kæmpeudbud til Digital Post, som styrelsen kort før jul pludselig aflyste på grund af ‘meget små fejl.’

Digitaliseringsstyrelsen er efter godt en måned klar med det nye udbud om ordren på at levere Digital Post til det offentlige.

Det sker, efter styrelsen kort før jul pludselig trak stikket og afblæste hele kæmpeudbuddet, der har en værdi på 235 millioner kroner og en løbetid på hele 60 måneder.

Den pludselige aflysning skete, fordi styrelsen havde fundet fejl i tilbudsmaterialet, som styrelsen havde fået ind fra de to leverandører, der havde budt på opgaven, nemlig e-Boks og Netcompany.

Styrelsen prækvalificerede i foråret IBM, Netcompany og e-Boks, mens IBM har siden trukket sig fra udbuddet.

I forbindelse med afblæsningen før jul, sagde Digitaliseringsstyrelsens direktør, Adam Lebech, til Computerworld, at der var tale om ‘meget små fejl,’ som han kaldte ‘på grænsen til slåfejl’.

De havde ikke desto mindre en ‘høj konditionsmæssig risiko,’ sagde han.

Det kan du læse mere om her: Digitaliseringsstyrelsen afblæser pludselig kæmpeudbud om Digital Post på grund af fejl.

Den nuværende løsning leveres af e-Boks, der har haft opgaven siden 2009.

Den nuværende digitale post-løsning omfatter for tiden 4,5 millioner danskere, 750.000 virksomheder og 500 myndigheder.

Med genudbuddet kan ‘tilbudsgiverne på lige vilkår fremsende nye tilbud, der lever op til udbudsbetingelserne,’ lyder det fra Digitaliseringsstyrelsen.

Det nye udbud kommer til at tage mindst tre måneder. Den nye Digital Post-løsning skal være klar i 2021.

Der er tale om en af de helt centrale løsninger i kommunikationen mellem det offentlige Danmark og borgerne.

Du finder hele det nye udbud her: Kontrakt om udvikling, drift, vedligeholdelse, support og videreudvikling af Digital Post.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Compliance og strategisk it-sikkerhed efter DORA

Finansielle koncerner har i snit 85 sikkerhedsløsninger i drift – men er i snit op til 100 dage om at opdage et igangværende cyberangreb. Ydermere viser øvelser, at det typisk tager 4-6 uger at rense og genetablere sikker drift af centrale systemer efter et stort angreb. Fokus for dagen vil derfor være på henholdsvis governance samt om, hvordan du som it-leder i den finansielle sektor skal kunne håndtere fremtidens cybertrusler og arbejde effektivt med sikkerhed på et strategisk niveau.

04. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

16. april 2024 | Læs mere


IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere