Artikel top billede

(Foto: Lars Jacobsen)

USA i åben fejde med Amazon: Blacklister Amazon i Europa for salg af ‘pirat-produkter’

USA og Amazon er i åben fejde med hinanden. USA blacklister nu Amazons platforme i Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Indien og Canada for salg af piratprodukter.

USA blacklister med omgående virkning Amazons e-handelsbutikker i fem lande, der nu bliver sat på en amerikansk liste over virksomheder, der handler på risikobetonede markeder.

Amazons e-handelsbutikker i Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Indien og Canada kommer på listen for at sælge piratprodukter og forfalskede varer, som hedder.

De amerikanske myndigheder peger på, at de har modtaget klager over Amazon fra andre amerikanske selskaber, mens Amazon omvendt erklærer, at blacklistingen er politisk motiveret.

“Denne politiske handling er endnu et eksempel på, at den amerikanske regering udnytter myndigheder til en personlig vendetta mod Amazon,” lyder det fra selskabet.

Amazon peger også på, at selskabet har investeret betydeligt i at stoppe handlen med piratprodukter på Amazon-platformene.

Ifølge Amazon har selskabet stoppet mere end seks millioner varer, før de blev udbudt til salg på Amazon.

Selve blacklistingen har ikke noget juridisk konsekvens, hedder det.

Læs også:

Domstol nedlægger forbud mod gigantisk Microsoft-kontrakt efter klager fra Amazon

Amazon i åben krig med Trump: Kræver Donald Trump afhørt om mulig embedsmisbrug i gigantisk cloud-kontrakt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere