Artikel top billede

Amazon vil bekæmpe klimaforandringer med milliarder af dollar til nyoprettet fond

Amazon sender to milliarder dollar over i en nyoprettet investeringsfond, der udelukkende skal investere i teknologi, der bekæmper klimaforandringerne.

E-handelskæmpen Amazon er klar med endnu en milliardinvestering til fordel for klimaet.

Selskabet vil placere to milliarder dollar, eller hvad der svarer til 13,15 milliarder kroner, i en nyoprettet investeringsfond.

Den nye fond, kaldet 'The Climate Pledge Fond', skal udelukkende investere i teknologi, der kan reducere klimaforandringerne og understøtte bæredygtig udvikling.

Det skriver Reuters.

Investeringerne vil tilfalde selskaber på tværs af industrier som eksempelvis transport og logistik, energi, opbevaring, produktion, fødevarer og landbrug.

"Hver potentiel investering vil vurderes på dets potentiale til at accellere vejen til at blive carbon-neutral og hjælpe med at beskytte planeten for de kommende generationer," lyder det fra Amazon-topchef Jeff Bezos i en udmelding, ifølge nyhedsbureauet.

Tilbage i februar 2020 udmeldte Jeff Bezos desuden, at selskabet dedikererede 10 milliarder dollar til at støtte videnskabsfolk, aktivister, NGO'er og andre grupper, der kæmper for at beskytte miljøet.

Det kan du læse mere om her: Bezos opretter fond på 10 milliarder dollar til at bekæmpe klimaforandringer
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere