Artikel top billede

(Foto: ERIN@ERINKUNKEL.COM / ERINKUNKEL)

Visa runder milepæl: Har udstedt en milliard tokens

Visa runder et skarpt hjørne ved nu at have udstedt en milliard tokens, der skaber sikrere betalinger. Inden året er omme forventer Visa at have 2,1 milliarder digitale brugere.

Betalingsvirksomheden Visa har udstedt en milliard tokens på verdensplan.

Det oplyser Visa i en meddelelse til Computerworld.

Udstedelsen af en token betyder, at Visa-kortholderes 16-cifrede Visa-kortnummer erstattes med digitalt ID, en token, på betalingstidspunktet.

Det giver ekstra høj sikkerhed for forbrugeren, ligesom det muliggør de mere sikre betalinger ved brug af enheder som eksempelvis mobiltelefoner eller ure.

"At have udstedt en milliard tokens markerer en vigtig milepæl i Visas arbejde for at øge innovationen inden for e-handel og gøre betalinger mere sikre," lyder det i meddelelsen fra Visa.

Læs også: Revolutionerende betalingsmotorvej åbner for direkte kontooverførsler på tværs af nordiske lande i 2021

Visa forventer at runde to milliarder digitale brugere i 2020

Det digitale skift har også fremskyndet Visas udvikling af teknologien bag tokens.

Visa forventer, at antallet af digitale købere rammer 2,1 milliarder på globalt inden udgangen af 2020.

"Den massive overgang til det digitale understreger et stort behov for nem og sikker digital handel. Dette er grunden til, at Visa øger antallet af udstedte tokens: Visa har udstedt mere end 680 millioner tokens i det sidste år. Det har blandt andet medført, at flere har kunnet foretage endnu mere sikre betalinger med deres mobiltelefon eller ur," lyder det i meddelelsen fra Jens Damgaard, der er head of new business and market development for Norden og Baltikum hos Visa.

Læs også: Nets gør klar til massiv europæisk ekspansion: Store forandringer på vej i it-organisationen




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere