Artikel top billede

Google Cloud er detailbranchens førende cloud-leverandør: Overhaler AWS og Azure

Globalt er Google Cloud den foretrukne cloud-leverandør indenfor detailhandlen. Det konkluderer analysehuset Canalys i en ny rapport. Googles cloud-forretning overhaler derved markedslederne AWS og Microsoft Azure inden for detailbranchen.

Google Cloud er detailbranchens foretrukne cloud-udbyder på globalt plan.

Det konkluderer analysehuset Canalys i sin seneste cloud-rapport.

Således overhaler Googles cloud-forretning de to overordnede markedsledere, AWS og Microsoft Azure, inden for den specifikke sektor.

Canalys har vurderet verdens førende udbydere af cloud-tjenester indenfor detail- og e-handelssektoren ved at se på specifikke løsninger, nøglekunder, teknologipartnerskaber og overordnede strategier i sektoren, fremgår det.

Analysehuset skriver, selskabets succes kommer fra dets vertikale strategi, hvor detailbranchen er et af kernesegmenterne. Google Cloud har desuden indgået en række vigtige partnerskaber med store detailkæder såsom amerikanske Besy-Buy, Target, Costco og tyske Metro.

læs også: Google trækker stikket på cloud-projekt 'Isolated Region'

Ved at udnytte Googles styrke indenfor reklamering og søgning, kan Google cloud tilbyde kunder meget mere end blot opbevaring af data, skriver Canalys.

"Detailvirksomheder skal overbevises om, at deres cloud-leverandør kan hjælpe dem, ikke kun med at vokse, men også ved at drive innovation på platformen. En leverandør, som har et specialiseret support team og et økosystem af partnere, der laver innovation til gavn for forbrugerne, giver kunderne selvtillid i forholdet,” skriver Blake Murray, analytiker i Canalys.

Ifølge analysehusets opgørelse kommer Microsoft Azure ind på andenpladsen blandt de foretrukne cloud-udbydere til detailbranchen. AWS indtager tredjepladsen efterfulgt af Alibaba Cloud og IBM Cloud i den rækkefølge.

Du kan se opgørelsen ved at klikke på dette link.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere