Tusindvis af Mobilepay-brugere har betalt to gange for samme transaktion

En fejl hos en leverandør betyder, at danske Mobilepay-brugere har betalt to gange for den samme transaktion.

Flere tusinde danske brugere af Mobilepay har i denne uge oplevet, at de har betalt for den samme transaktion to gange.

Det oplyser Mobilepay i et Facebook-opslag.

Ifølge Mobilepay skyldes fejlen et problem hos en leverandør, og siden mandag har flere tusinde brugere i Danmark været ramt af problemet.

”Mobilepays nordiske leverandør, som udløste problemet, prøver at løse tingene hen over natten,” skrev Mobilepay på Facebook onsdag

Får pengene tilbage
Mobilepay oplyser ikke navnet på leverandøren, men det understreges, at alle der er berørt af problemet vil få deres penge ført tilbage hurtigst muligt.

”Hvornår pengene vil være tilbage på din konto kan dog afhænge af, hvilket kort du har (Mastercard, Visa, VisaDankort eller Dankort) og måske også hvilken kortudsteder, du har modtaget dit kort fra”, oplyser den populære app på Facebook.

Mobilepay oplyste i fjor, at appen har 2,7 millioner unikke brugere, der gennemfører næsten en million transaktioner hver dag

Læs også: MobilePay dropper lynbetaling i butikker: ”De er forvist til dårligere teknologier.
IT-JOB

Centrica Energy Trading A/S

Senior Software Developer

Unik System Design A/S

Softwareudvikler til Advosys

J. H. Schultz Information A/S

Udviklere til legal tech
Se flere it-job hos
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021 - trends, teknologi, innovation og organisationsformer

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

15. april 2021 | Læs mere


Sådan gør IT bæredygtighed til en god forretning

Presset øges i disse år på virksomheder for at begrænse klimabelastningen. IT og teknologi spiller en nøglerolle i arbejdet, hvilket er emnet for denne konference. Her kan du blive klogere på, hvordan du aktivt arbejder for at kombinere effektiv og lønsom forretningsdrift med en effektiv bæredygtighedsindsats.

20. april 2021 | Læs mere


The Successful Journey to the Cloud

Cloud usage on enterprise level is growing rapidly and for good reason. With the flexibility and scalability offered by cloud, businesses and organizations can harness new technologies, increase resiliency and adapt to changing demands at an unprecedented level. In this webinar we address some of the important issues to consider when embarking on your cloud adoption journey.

21. april 2021 | Læs mere


Premium
Energistyrelsen slår fast efter flere års ballade: Sådan bør kommuner og staten udregne prisen for udlejning af arealer til telemaster
Efter flere år med meget svingende priser vil Energistyrelsen med ny vejledning have ensartet de priser, som kommuner og staten tager for at udleje arealer til teleselskabernes mobilmaster. Styrelsen peger på tre forskellige beregningsmetoder, som alle kan anvende. Se den nye vejledning med tre forslag til beregning her.
Computerworld
Sikkerhedshul i sundhed.dk gør det let at snyde med coronapas
Et hul i sikkerheden hos sundhed.dk åbner op for, at coronapas-ejere kan ændre på de svar, der står i passet. Men det er dokumentfalsk, advarer sundhed.dks direktør.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Stor undersøgelse: Sådan vil datacentret være konfigureret i 2025
Hvordan vil køling, strømforsyning, 5G og stigende efterspørgsel på services påvirke fremtidens datacenter? Ny rapport tegner et billede af en spændende fremtid.