Artikel top billede

Apple ramt af produktionsproblemer: Kan mangle dele til kommende iPad

Produktionen af den kommende iPad-model kan blive ramt af problemer, da Apple ser ud til at mangle væsentlige komponenter til den kommende enhed.

Den kommende generation af iPads risikerer at stå over for markante forsinkelser.

Apple er nemlig tilsyneladende ramt af problemer med sin forsyningskæde til den kommende enhed, der forventes at blive lanceret i april.

Det fortæller en række anonyme kilder, til det amerikanske erhvervsmedie Bloomberg.

Læs også: Tim Cook om ny kontroversiel iPhone-funktion: Vi befinder os i en privacy-krise

Den kommende iPad forventes at have en ny såkaldt MiniLED-skærm, men Apple asiatiske leverandør af teknologien bag, har tilsyneladende problemer med at levere delen til den kommende iPad.

Bloomberg vurderer altså derfor, at det kan få betydning for den kommende lancering af den næste iPad i rækken.

Det er dog usikkert, hvilke problemer leveringsbøvlet vil få for den kommende iPad-model. Erhvervsmediet opstiller både muligheden for, at de første leverancer helt bliver udskudt. En anden mulighed er tilsyneladende, at iPad'en i første omgang kun vil være tilgængelig i et begrænset antal.

Apple har afvist at give interview om sagen til Bloomberg.

Den kommende iPad forventes at have en lang række nye tilføjelser som en forbedret skærm og kamera samt hurtigere processor og en opgradering af USB-C stikket.

Læs også: Stor Apple-konference under opsejling: Løfter sløret for nyt styresystem om to måneder
Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.