Artikel top billede

Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren - og Apples Airtags er både smarte og farlige

Inde i maskinen: Computerworlds teknologiredaktør, Niels de Boissezon, smuglede en af Apples nye Airtags i tasken hos en kollega på motorcykeltur rundt i Danmark – og fortæller i denne episode om den meget præcise sporing, som Android-telefoner ikke kan opdage.

Den nyeste udgave af Windows 10 er ude. Den har Computerworlds teknologiredaktør Niels de Boissezon downloadet og han siger, at den er … rimeligt kedelig. Og det er helt med vilje.

For Microsoft har en plan med Windows 10, og den er i fokus i denne episode af Inde i maskinen, hvor vi også drøfter, hvorfor Microsoft ikke bare forærer Windows væk?

Men inden da runder vi Apples nye Airtags. De små sporings-dimser, der er enhver stalkers drøm og som laver dine Apple-enheder om til ét stort globalt tracking netværk.

Vores teknologiredaktør har smuglet et par enheder i tasken på både værten og en kollega på motorcykeltur rundt i Danmark – og fortæller i denne episode om den meget præcise sporing, som Android-telefoner ikke kan opdage.

Men også hvorfor de små dyre tags ikke er meget værd, hvis du vil beskytte din cykel eller andre værdifulde ejendele.

Vært på denne episode er chefredaktør Lars Jacobsen der suppleres af teknologiredaktør Niels de Boissezon.

Husk også du kan abonnere på Inde i maskinen på iTunes (link), Spotify (link), Google Podcast (link) eller RSS (link).

Har du kommentarer eller forslag til podcasten er du velkommen til at skrive til lja@cw.dk.

Lyt videre: Du finder alle podcast i serien herPremium
Margrethe Vestager langer ud efter Apples monopol i App Store: “Hvorfor accepterer vi, at der kun er én app-store på vores telefon?"
Interview: Apple kan ikke blive ved med at sidde på eneretten til at hente apps til iPhones. Det mener den danske konkurrencekommissær Margrethe Vestager, der har indledt en sag mod selskabet. “Hvis først du har købt en iPhone, så har Apple monopol gennem sin App Store,” siger Vestager til Computerworld.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.