Artikel top billede

Europæisk fintech-gigant rejser milliarder i ny investeringsrunde: Værdisæt til 279 milliarder kroner

Den europæiske fintech-kæmpe Klarna har til en værdiansættelse på 279 milliarder kroner rejst 3,9 milliarder kroner i frisk kapital.

Den svenske e-handels- og betalings platformen Klarna, der anses som den mest værdifulde fintech-virksomhed i Europa, får tilført frisk kapital på 3,9 milliarder kroner i ny investeringsrunde ledt an af SoftBank’s Vision Fund 2.

Det er sket til en værdiansættelse af selskabet på svimlende 45,6 milliarder dollar - svarende til 279 milliarder kroner, en kæmpe stigning siden sidste investeringsrunde i marts, hvor den lød på 31 milliarder dollar.

Det skriver Techcrunch.

I et interview med TechCrunch, fortæller Klarna-direktør og -grundlægger, Sebastian Siemiatkowski, at virksomheden har oplevet en eksplosiv vækst i USA og planlægger at bruge sin nye kapital til fortsat at vokse der og globalt.

Klarna, der har specialiseret sig køb nu og betaler-senere ordninger, har nu over 18 millioner brugere i USA.

Alt i alt er Klarna live på 20 markeder, har mere end 90 millioner globale aktive brugere og mere end to millioner transaktioner bliver gennemført om dagen på Klarnas platform.

I 2020 nåede Klarna en omsætning på over en milliard dollar.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Margrethe Vestager langer ud efter Apples monopol i App Store: “Hvorfor accepterer vi, at der kun er én app-store på vores telefon?"
Interview: Apple kan ikke blive ved med at sidde på eneretten til at hente apps til iPhones. Det mener den danske konkurrencekommissær Margrethe Vestager, der har indledt en sag mod selskabet. “Hvis først du har købt en iPhone, så har Apple monopol gennem sin App Store,” siger Vestager til Computerworld.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Derfor virker mailbårne angreb – og sådan beskytter du dig
Cyberangreb via email er blandt de mest udbredte cybertrusler, og i dette whitepaper får du viden om hvordan de mest udbredte typer fungerer, detekteres og afvises.