Artikel top billede

Nyt Mærsk-opkøb skal udfordre amerikanske tech-giganter

Med købet af en portugisisk it-startup tager Mærsk kampen op mod tech-giganter som Amazon og Alibaba. Den danske shipping-gigant vil nemlig ind på markedet for hurtiglevering med det nye opkøb.

Den danske rederigigant A.P. Møller-Mærsk har købt et nyt selskab, der skal ruste det danske konglomerat til at tage kampen op mod nogle af de største tech-giganter.

Mærsk vil nemlig ind på markedet for hurtig levering til sine kunder uden om de kendte markedsplatforme som Amazon og Alibaba.

Det skriver Finans.

Virksomheden Mærsk har købt hedder Huub og er den tredje virksomheden inden for internethandel, som den danske shippingvirksomhed køber i løbet af få måneder.

"Huub er i bund og grund limen mellem opkøbene, så vi fremadrettet kan skabe logistikprodukter, der gør det muligt for vores kunder at servicere forbrugerne på et niveau, der svarer til de store markedspladsers," siger Christorph Stork, global chef for internethandellogistik hos rederigiganten.

Opkøbet af Huub har kostet Mærsk et tocifret millionbeløb.

Mærsk har i løbet af de seneste måneder satset i endnu højere grad på digitale løsninger. Så sent som i august købte Mærsk også to it-virksomheder.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere