Artikel top billede

Streaming: Skræmmende sci-fi og udknaldede parodier i bittesmå bidder

Minifilmene fra Oats Studios og den produktive instruktør Neill Blomkamp tager det absurde til helt nye højder. De er netop lagt på Netflix, men kan også ses gratis på YouTube.

De fleste vil kende sydafrikansk-canadiske Neill Blomkamp som instruktør af sci-fi filmene District 9, Elysium og Chappie.

Men han også ganske produktiv på en række andre områder og har bl.a. sit eget produktionsselskab, Oats Studios. Her har han instrueret en række kortfilm, hvoraf de fleste blev lagt på Netflix 1. oktober og hurtigt er blevet blandt det mest populære indhold.

Blandt titlerne finder man ambitiøse og dystre sci-fi minifilm af ca. 20 minutters længde med store navne som Sigourney Weaver og Dakota Fanning. Men her er også ultrakorte animerede produktioner, der bruger 3D-spilmotoren Unity.

Desuden er der udflippede parodier, der portrætterer en dybt inkompetent præsident, der hellere vil hænge ud med strippere og drikke sig i hegnet med sine redneck-venner end at passe sit arbejde.

Vi møder også en almægtig gud, der keder sig bravt i sin lænestol og derfor beordrer sin butler til at gøre livet surt for de stakkels mennesker.

For slet ikke at tale om de korte produktioner Cooking with Bill og Fluke, der handler om henholdsvis en lettere dysfunktionel TV-shop og et par småpsykotiske militærtyper, der afprøver grumme opfindelser på straffefanger.

Mange af filmene er grafisk ret ubehagelige og absolut ikke for børn. Ellers har filmene fra Oats Studios ikke mange andre fællesnævnere, end at de er korte, virkelig udknaldede og i lange stræk temmelig underholdende.

Alle filmene fra Oats Studios kan for øvrigt også ses kvit og frit på YouTube.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere