Artikel top billede

Han havde trukket sig fra offentlighedens søgelys: Nu er Jack Ma i Hong Kong for at møde forretningsforbindelser

I snart et år har det været mere end svært at få et glimt af den kinesiske superiværksætter Jack Ma, der er medejer af handelsplatformen Alibaba og er stifter af fintech-selskabet Ant Group. Nu er han spottet i Hong Kong på forretningstur.

Den kinesiske milliardær og ejer af Alibaba-koncernen Jack Ma, har siden oktober sidste år holdt sig ude af offentlighedens søgelys, efter hårde reguleringer af hans forretning begyndte.

Dette ledte Ma til at kritisere kinesiske tilsynsmyndigheder i en tale. Og siden har man kun set sporadiske glimt af den ellers åbne iværksætter.

Nu er han i Hong Kong, hvor han har mødt forretningsforbindelser de seneste dage, fortæller anonyme kilder ifølge Reuters.

Hver gang Jack Ma viser en flig af sig selv, er det med til at lette investorenes bekymbringer om hans fravær, og et livtegn fra Jack Ma har før fået aktiekursten på Alibaba til at stige.

I år er Jack Ma blev spottet først i janar, hvor den tidligere engelsklærer dukkede op i et videoopkald, hvor han talte til en gruppe lærere.

Siden i maj, hvor Ma besøgte Alibaba's Hangzhou-campus under virksomhedens årlige "Ali Day" - en begivenhed for medarbejdere og deres familier.

Og sidst var 1. september, hvor billeder af Jack Ma, der besøgte landbrugshuse i den østlige Zhejiang-provins, blev delt på kinesiske sociale medier. Provinsen er hjemsted for både Alibaba og dets datterselskab Ant Group.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere