Artikel top billede

Satya Nadella er sikker på, at Activision-opkøbet bliver gennemført

Efter den seneste tvivl, slår Microsoft-chefen nu fast, at han forventer, at opkøbet af spilselskabet vil blive gennemført.

Den seneste tid har været meget palaver omkring Microsoft opkøb af spilfirmaet Activision Blizzard til i omegnen af 500 milliarder dollar, men nu tager Microsofts CEO Satya Nadella bladet for munden og slår fast, at han forventer, at opkøbet gennemføres.

"Selvfølgelig vil ethvert erhvervelse af denne størrelse blive gennemgået, men vi føler os meget, meget sikre på, at vi kommer ud," siger han i et interview med Bloomberg.

Udmeldingen kommer efter investor-skepsis, da de britiske konkurrence-myndigheder Competition and Markets Authority (CMA) har besluttet at indgå en skærpet undersøgelse af opkøbets betydning for konkurrencemarkedet, da de ikke fandt den såkaldte fase-1 undersøgelse tilstrækkelig.

Og ifølge Financial Times er Eu også på vej ind i handelen.

Derudover har konkurrenten Sony udtrykt bekymring vedrørende opkøbet, da Playstation-producenten frygter at miste adgang til spil fra Activision Blizzard. Microsoft har svaret, at Sonys salg af Playstation langt overgår Microsofts salg af Xbox, og derfor vil konkurrencen ikke bliver forvredet.

"Så hvis det her handler om konkurrence, så lad os have konkurrence," siger Satya Nadella til Bloomberg.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere


Cloud & Enterprise Architecture

Blive klogere på cloud i en virkelighed, hvor selv de mest stringente it-landskaber har det med at knopskyde over tid. Ny services, nye teknologiske muligheder og stigende interne forventninger gør, at data, processer og applikationer ofte er fordelt ud over flere leverandører og leverancemodeller.

14. december 2022 | Læs mere


People Tech 2022 – der hvor HR møder IT

People Tech 2022 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger til HR-branchen. Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk. Bliv inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR.

15. december 2022 | Læs mere