Artikel top billede

(Foto: Niels de Boissezon / Niels de Boissezon)

Apple dropper at øge produktionen af iPhone 14: Efterspørgslen er der ikke

Hos Apple var der lagt op til, at der skulle produceres ekstra mange af de nye iPhone 14, men de planer er nu droppede, da efterspørgslen ser ud til at skuffe.

Apple skrotter nu planerne om en øget produktion af iPhone 14.

Tech-giganten havde satset på, at efterspørgslen ville stige til vejrs, men det er modsatte scenarie, der er fundet sted.

Det skriver Reuters.

Apple har efter sigende bedt leverandørerne om at sænke produktionen af den nye flagskibstelefon med seks millioner enheder i andet halvår af 2022, lyder det.

I stedet vil selskabet sigte efter at producere 90 millioner iPhones i perioden, hvilket næsten er det samme antal som samme periode sidste år. Det ligger ligeledes i tråd med Apples forudsigelse fra sommeren, fremgår det.

Efterspørgslen på de dyrere iPhone 14 Pro-modeller er støre end for standard-versionerne.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere