Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Mp3-afspiller kommer til kort

Det begyndte med en lp-plade, og et kassettebånd, men det ender med et memory kort, siger SanDisk.

Af Jeppe R. Børsting, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

For det med at købe cd’er er ved at være slut og musik-downloads er bare en døgnflue. Det mener i hvert fald memory-kort producenten SanDisk. Nej, fremtidens musik kommer i stedet på flash-kort og derfor er en ny musikafspiller på vej.

Så hvis det med at flytte filer frem og tilbage mellem din afspiller og computeren bare er for irriterende skal du have fat i Sansa slotMusic. Der er ikke noget med trådløse forbindelser, stort internt lager eller smart skærm. Til gengæld kan du sætte flash memory kort i…

SanDisk offentliggjorde for et par uger siden en aftale med nogle af verdens største musikproducenter, om at udsende musik på flash memory kort, i et forsøg på at slå cd’en af pinden som det foretrukne musik-medie. Og det er som opfølgning på den aftale, at Sansa-afspilleren nu kommer i handelen.

Afspilleren kommer til Europa i begyndelsen af det nye år og prisen ser ud til at være i orden. I USA er den allerede på gaden, hvor den koster omkring 120 kroner – en udgave der er designet af en bestemt musik-kunstner løber op i 175 kroner. Afspilleren kan klare kort på op til 16GB, og afspiller alt i mp3 og wma – dog ikke rettighedsbeskyttede filer.

Se selv nærmere på SanDisks vision for fremtidens musikafspiller.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere