Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Under tusind kroner for ny LG-mobil

Optimus L3II har IPS-skærm og Android Jelly Bean, men sælges særdeles billigt.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Man behøver ikke at tømme hele opsparingen for at få en smartphone, der kan det meste af det man forventer.

Det beviser LG med den nye Optimus L3II, som koster blot 999 kroner.

De tekniske specifikationer er selvfølgelig langt fra i top, men burde være tilstrækkelige til almindelig brug. Optimus L3II er udstyret med 1GHz Qualcomm MSM7225A-processor og 512MB RAM. Den indbyggede hukommelse er blot 4GB, men den kan udvides med microSD-kort

Skærmstørrrelsen er 3.2-tommer. Opløsningen får vi ikke at vide, men der er anvendt et IPS-panel, som burde sikre fine farver og god betragtningsvinkel.

På bagsiden er der kamera på 3.0MP og mobilen er udstyret med 1,540mAh batteri. Som styresystem får du Android i version 4.1 (Jelly Bean), og LG har desuden tilføjet en række finesser som eksempelvis QuickMemo, der giver mulighed for at lave screendumps og dele håndskrevne noter, QuickButton, som gør det muligt at tilpasse en genvejsknap, der starter en valgfri app samt Safety Care, som hurtig giver besked til en pårørende i nødstilfælde via af enten ”Emergency Call Forwarding”, ”Phone Non-Usage Notice” og ”My Location Notice”.

Optimus L3II fås i hvid og sort og er i butikkerne i næste uge.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
itm8 A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

25. september 2024 | Læs mere


NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

26. september 2024 | Læs mere


Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

08. oktober 2024 | Læs mere