Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Gratis Garmin-app giver Live-opdateringer på din smartphone

Smartphone Link til iPhone og Android er en gratis app, der gør det muligt at få adgang til Garmin ‘Live’-services fra en nüvi-enhed.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Med den nye app, kan du se Garmin ‘Live’-services på mobilen og få trafikinformation, billeder fra trafikkameraer, information om mobile sikkerhedskameraer, parkering og vejret og lave lokale søgninger.

Ud over at tilbyde live services giver app’en dig også mulighed for at sende og dele information mellem to enheder. App’en gemmer automatisk placeringen af din parkerede bil og hjælper dig med at finde det sidste stykke vej til slutdestinationen og tilbage.

De gratis services inkluderer:

Share Locations: Garmins nüvi-navigationsenheder leveres med en omfattende database af Points of Interest. Smartphone Link giver dig en ekstra mulighed for at søge steder gennem ”Lokalsøgnings”-funktionen i app’en. Du kan nemt finde steder på din telefon, både derhjemme og på farten, og herefter dele stedet med din nüvi, så du kan få kørselsvejledninger, når du sidder i bilen. Desuden kan du synkronisere dine senest delte steder og favoritter mellem navigationsenheden og app’en.

Last Mile Navigation: App’en gemmer automatisk placeringen af din parkerede bil og hjælper dig med at finde det sidste stykke vej fra parkeringspladsen til slutdestinationen og tilbage.

Weather: Vejr-funktionen giver både aktuelle vejrforhold og en syvdøgnsprognose for udvalgte steder, så du kan tage vejrforhold med i betragtning, når du vælger en rute.

myGarmin™ messaging: Denne funktion giver information om opdateringer og særlige tilbud fra Garmin.

Den indeholder også en række tillægstjenester, som kan købes til et engangsbeløb, som eksempelvis Live Traffic, photoLive traffic cameras og Speedwatch Safety Cameras.

Garmin Smartphone Link fungerer på alle Bluetooth-aktiverede 2013 Garmin PND’er og kan hentes gratis fra App Store og Google Play-butikken.




IT-JOB

Formpipe Software A/S

Market Manager

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Graduate - Software Automation Program
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere


Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere