Derfor crasher lufthavne og it-systemer:Opdatering fra Crowdstrike har ramt Microsofts systemer i hele verden

Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Gratis app giver dig federe Facebook-opdateringer

Adobe Post er en ny, gratis iPhone-app, der gør det nemt at lave iøjnefaldende grafikker med billede og tekst til sociale medier som fx Facebook, Instagram og Twitter.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Adobe Post henvender sig både til private og professionelle, der også nemt kan dele indholdet fra app'en via sms, e-mail, Instagram, Twitter, Pinterest og Facebook.

Det er ikke alle, der har tiden eller talentet til at kreere grafikker i høj kvalitet, der kan få et budskab til at skille sig ud fra mængden på de sociale medier. Samtidig bliver kravene til indhold på de sociale kanaler større og større.

Derfor lancerer Adobe nu Adobe Post, der er en simpel og gratis app til iOS, som gør det muligt for alle at skabe grafik, der ser cool og professionel ud, så man kan få endnu mere opmærksom hos sine følgere på de sociale medier.

”Vi ser tydeligt, hvordan grafisk indhold i opdateringer er helt afgørende på fx Facebook, hvis man vil have opmærksomhed. Med Adobe Post er det supernemt for både private og professionelle at lave flotte grafikker, der kombinerer tekst og billeder og hjælper én med at få sit budskab igennem på en iøjefaldende måde,” siger Jes Schyum, nordisk kommunikationschef for Adobe.

Del af Creative Cloud-familien

Adobe Post er en del af Adobe Creative Cloud, der også inkluderer prisvindende apps som fx Adobe Voice, hvor man kan lave animerede videoer, og Adobe Slate, som omdanner ord og billeder til smukt udformet web-indhold.

Her er nogle af funktionerne i Adobe Post:

• Med Inspiration Wall kan man nemt komme i gang med håndlavede templates, der er skabt til at blive delt.
• Design Filters transformerer billeder og tekst, så det ser professionelt ud med kun få klik.
• Magic Text giver dig mulighed for automatisk at vælge præcis den typografi, der passer bedst til designet.
• Auto Recolor hjælper med at vælge de bedste farvekombinationer, uden man behøver have en baggrund inden for design.
• Premium Fonts & Shapes er udvalgt og kurateret af professionelle designere til at passe til enhver lejlighed og virkelig få grafikken til at skille sig ud. Designs bliver gemt automatisk, så man kan genbruge og mikse dem med nye fotos og tekster.

Adobe Post kan downloades til iPhone gratis fra i dag i App Store.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere